SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Linçten Polis Kurtardı

0
Güncellendi - 2016-12-29 01:03:34
Linçten Polis Kurtardı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde zabıtayı darp eden 3 kişiyi linçten polis ekipleri güçlükle kurtardı.

Edinilen bilgilere göre, Akçadağ Belediyesinde görevli zabıta memuru Halil B. (54), ilçe merkezinde uygunsuz bir şekilde park ettiği iddia edilen bir aracın sahibini uyararak başka bir noktaya park edilmesini istedi. Zabıta memurunun uyarısını dikkate almayan araç şoförü F.S. (29) ile beraberindeki arkadaşları M.B. (21) ve İ.B. (21) aracı kaldırmamakta direnince tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine 3 kişi zabıta memurunu darp etti. Bu sırada zabıta görevlisinin darp edildiğini gören çarşı esnafı da kavgaya karışınca olay kısa sürede büyüdü.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken esnaf tarafından linç edilmek istenen 3 kişi polis aracına konularak olay yerinden güçlükle götürüldü. Akçadağ Devlet Hastanesine götürülen F.S., M.B. ve İ.B. burada yapılan ilk müdahalelerinin ardından Malatya Devlet Hastanesine sevk edildi.

Olay sırasında darp edilen zabıta görevlisi Halil B.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • hasan balcı (7 yıl önce)
    devlet ne diyorsa yapacaksın polis olur zabıta olur.Malatyalı olmak bunu gerektirir
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖMER (7 yıl önce)
    helal olsun ne varsa esnafta var
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (7 yıl önce)
    Ayip gercekten koca koca adamlar gencleri linc ediyor cahillikte sinir tanimiyorlarr
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (7 yıl önce)
    Esnafa bak be, helal olsun, yani zabıta dövülecek yardımına da esnaf yetişecek, İşte bizim esnafımız, işte yürekli esnaf. Kendilerine sürekli zorluk çıkaran ceza kesen zabıtaya sahip çıkarak 3 çakkalı yerle bir eden esnafımızı tebrik ediyorum. Ne varsa sizde var. Üç beş ağaç için eylem yaparak ortalığı kan gövde haline getiren gezi eylemcilerini dizginleyen de bu esnaf, 15 temmuz darbecilerin ağır silahlarına karşı gövdesini siper eden de bu esnaf, Malatyaspor takımına sahip çıkan da bu esnaf, sayın Cumhurbaşkanının dolarları bozdurun çağrısına en çok desteği veren de bu esnaf...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla