SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Lisans Sorununun Çözülmesini Bekliyor

0
Güncellendi - 2016-09-27 02:13:26
Lisans Sorununun Çözülmesini Bekliyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un sezon başında denemeye aldığı ve teknik heyetin raporu doğrultusunda takımda kalan Loris Meye’nin lisans probleminin çözülmesi bekleniyor.

BAL 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Eskişehirspor’da forma giyen Gabonlu Axel Meye’nin kardeşi Loris Meye’yi sezon başında denemeye aldı. Takımla birlikte Nevşehir’deki ikinci etap kamp çalışmalarına katılan Meye’nin lisansı için kulüp Fransa Futbol Federasyonu’na başvurdu. Kulübün zamanında başvuru yapmasına karşın Fransız Futbol Federasyonu’ndan beklenen evrak gelmedi.

BAŞVURU 6 EYLÜL’DE YAPILDI

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Loris Meye için 6 Eylül’de Fransa Futbol Federasyonu’na başvuruda bulanarak, futbolcunun 3 bin 500 TL’lik lisans parasını federasyona yatırdı.

Fransa Futbol Federasyonu, şuana kadar Meye’nin lisansıyla ilgili gerekli evrakları kulübe göndermedi. Bu nedenle Meye, 62 Pertek Spor ile Malatya’da oynanan lig müsabakasında kadrodaki yerini alamadı. Gabonlu futbolcu, lisans sorununun bir an önce çözülmesini bekliyor.

FRANSA’DAN EVRAK GELMEZSE NE OLACAK?

Fransa Futbol Federasyonu’nun kulübün 6 Eylül’de yapmış olduğu müracaata 6 Ekim’e kadar cevap vermesi bekleniyor.

Kulüp, futbolcuyla ilgili gerekli başvuruları ve lisans başvuru bedelini Fransa Futbol Federasyonu’na gönderdi ancak şuana kadar bir cevap alınamadı. Fransa federasyonunun 6 Ekim’e kadar herhangi bir evrak göndermemesi halinde futbolcunun lisansını Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) çıkarabilecek.

Meye, ligin ikinci haftasında deplasmanda Şehit Kamil Belediyespor ile oynanacak olan karşılaşmada forma giyemeyecek ancak ligin üçüncü haftasında İnönü Üniversitesispor ile oynanacak olan karşılaşmada kadroda yer alabilecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız