SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Lisanslı Depoculuk Sorunu Bitirir'

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:30:22
'Lisanslı Depoculuk Sorunu Bitirir'
A- A+ PAYLAŞ
Hanımınçiftliği Beldesi'ni ziyaret eden Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, vadandaşlar ile sohbet edip sorunları dinledi. Ziyarete partinin İl Başkan Yardımcısı Nadir Çalık, Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Doğan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Zeren, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Turan Koç, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Şerafettin Zayıf, Hanımınçiftliği Belde Belediye Başkanı Abdulvahap Şerefhanlı ve Belde Yönetim Kurulu Üyeleri ile muhtarlar eşlik etti. Sohbetler sırasında kayısı ile ilgili sorunlar ve çözüm önerileri ön plana çıktı. Milletvekili Öz, kayısı ile ilgili yaptıkları çalışmaları anlattı. 
 
Milletvekili Ömer Faruk Öz, kayısıyı muhafaz etme ve yaş kayısı tüketimini daha geniş bir zamana yayabilmek için yapılması gereken “lisanslı depoculuk” için gerekli yasal düzenlemelerin tamamlandığını söyleyerek, girişimcilerin yapacağı soğuk hava depolarının birçok sorunu bitireceğini belirtti. 
 
Sohbetler sırasında ayrıca, beldedeki Merkez camii civarının çevre düzenlemesi, işlek bir yol olan ve okulun da yer aldığı bu yolda bir kavşak düzenlemesi, yaya geçidi veya ışıklandırma ile ilgili bir düzenleme ihtiyacı olduğu dile getirildi. Konuyu Karayolları Bölge Müdürü ve diğer yetkililerle görüşen Ömer Faruk Öz, yeniden inceleneceğini ve bir çözüm geliştirileceğini ifade etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız