SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Lise Bölümü Açılıyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:21:19
Lise Bölümü Açılıyor
A- A+ PAYLAŞ
Malatya’da İşadamı Mahmut Çalık tarafından yaptırılan eğitim kompleksinin Anadolu lisesi bölümünün bu yıl eğitime açılacağı bildirildi. 
 
Milli Eğitim Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, İpaş Fabrikası arkası Yakınca yolu üzerinde yedi yıl önce temeli atılan Mahmut Çalık Eğitim Kompleksi’nin bir bölümü tamamlandı. 32 derslikli Mahmut Çalık Anadolu Lisesi’nin 2012-2013 eğitim öğretim yılında eğitime açılacağı bildirilirken, Mahmut Çalık Eğitim Kompleksi bünyesinde bulunan anaokulu ile ilköğretim okulunun da önümüzdeki yıl eğitime açılmasının planlandığı belirtildi.
 
"Eğitime yüzde 100 destek" kampanyası çerçevesinde 2005 yılında temeli atılan ve toplam 40 bin metrekare alan üzerine kurulu kompleks, anaokulu ve ilköğretim okulları ile bir lise ile birlikte; kız ve erkek öğrenci yurtları, kapalı spor salonu, yemekhane, öğretmen lojmanı, yardımcı sosyal tesisler ve genel amaçlı bir salonu da bünyesinde barındırıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız