SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Lise Müdürleri Seminerde

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:15:40
Lise Müdürleri Seminerde
A- A+ PAYLAŞ
 
Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünce yürütülen FATİH Projesi (Eğitimde Fırsatları Artırma Teknolojiyi İyileştirme Hareketi) çerçevesinde Türkiye genelindeki 3.657 lise müdürü Afyon Sandıklı da yer alan beş yıldızlı bir termal otelde seminere alındı. Malatya'dan da okul müdürleri seminere katıldılar.
 
25 Haziran 13 Temmuz arasında 3.657 okul müdürünü 6. ayrı gruba ayırarak iki günlük seminere tabi tutacak olan Bakanlık, bu yıl 3.657 okula 85 bin akıllı tahtayı yerleştirmeyi planlıyor. Bu kapsamda projenin hem teknik olarak hem de içerik olarak daha az problemle başlatmayı planlayan Bakanlık,  Ağustos- Eylül aylarında ise öğretmenleri hizmet içi eğitim seminerine alacak. 
 
27- 29 Haziranda seminere alınan ikinci grupta yer alan yaklaşık 600 okul müdürüne açış konuşması yapan Bakanlık yetkilisi Oğuz Temizhan, Fatih projesinin dünyanın ve Türkiye’nin en kapsamlı projesi olduğunu, bu projenin olgunlaştırılması için yerli ve yabancı uzmanlarla bine yakın toplantı yaptıklarını ifade etti.
 
Projenin sağlıklı bir şekilde yürütülmesinde okul müdürlerinin liderliğinin önem taşıdığını hatırlatan yetkili okul müdürlerinden gerekli duyarlılığı göstermelerini istedi.
 
Öğrencilere dağıtacakları tabletlerin öğrenimleri süresi içerisinde iki kez (5 ve 9 sınıfta) değiştirecekleri bilgisini de veren yetkili bu proje ile birlikte artık Türkiye’de bölgeler arası eşitsizliği ortadan kaldırmış olacaklarını söyledi.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız