SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Liselararası Matematik Yarışması..

A- A+ PAYLAŞ

OYAK Çimento Grubu tarafından bu yıl 4.'sü organize edilen Liselerarası Matematik Yarışması'na Malatya'da 30 okuldan 120 öğrenci katıldı.

OYAK Elazığ Çimento Fabrikası'nın organizasyonuyla 4. Matematik Yarışması'na 30 lise katılırken, yarışma Malatya Lisesi'nde yapıldı. Yarışma öncesinde düzenlenen törene Vali Yardımcısı Abdullah Küçük, Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Bulut, Elazığ Çimento Muhasebe Müdürü Mustafa Aydın ile öğrenciler ve veliler katıldı.

Elazığ Çimento Muhasebe Müdürü Mustafa Aydın, OYAK Çimento Grubu'na bağlı çimento fabrikalarının bulunduğu kentlerle, komşularından birer kent olmak üzere toplam 12 ilde TÜBİTAK işbirliğiyle matematik yarışması düzenlediklerini belirterek, yarışma finalinin 17 Nisan 2006 tarihinde İstanbul'da yapılacağını kaydetti.

Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Bulut ise, eğitime verilen destekten dolayı OYAK Çimento'ya teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız