SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Liseler Arasında Gergin Maç

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da oynanan Liseli Gençler Futbol Turnuvası yarı final maçlarında tatsız olaylar meydana geldi. Hakem 5 kırmızı kart gösterince ortalık karıştı.

Yeşiltepe Stadı'nda Iğdır Lisesi ile İzmir Kipa 10. Yıl Lisesi karşı karşıya geldi. Maç, çıkan tartışmalardan dolayı zaman zaman durdu. Maçın orta hakemi iki takımdan toplam 5 futbolcuyu kural dışı davranışlardan dolayı kırmızı kart ile oyun dışında bırakırken, İzmir'den 2, Iğdır'dan ise 3 oyuncu sahadan atıldılar.

İki okul takımı yetkilileri maçın hakemlerinin verdikleri kararları eleştirirken, Iğdır Lisesi'nden bir oyuncunun kasti tekme attığı gerekçesiyle oyundan atılması sırasında saha bir anda karıştı. Yan hakemin üzerine yürüyen Iğdırlı oyuncuları devreye giren polisler engellerken, maç 5 dakikaya yakın süre durdu.

Stres ve gerginliğin had safhada olduğu karşılaşma sırasında iki takım futbolcuları sık sık tartışırken, 8 kişi kalan rakibi Iğdır önünde eline geçirdiği net gol fırsatlarını değerlendiremeyen İzmir ekibi, maçın tamamlanmasına saniyeler kala bulduğu golle maçı 2-1 galip kapattı.

Bu golden sonra Iğdırlı futbolcular maçın hakemlerinin üzerine yürürken, sinirler bir kez daha gerildi. Maçın gergin geçmesinden ötürü polisler araya girip iki lise takımı oyuncularını sakinleştirdiler.

Hakemin son düdüğüyle tamamlanan maçın ardından iki takımın teknik heyetlerinin olaylara duyarlı yaklaşmaları sonrasında maç sonunda tatsızlık çıkmadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız