SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Liseler Futbolda Gergin Final

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da düzenlenen liseler arası futbol il şampiyonası final maçında Fatih Lisesi şampiyon oldu. Maç esnasında bir gurup öğrencinin sahayı taş yağmuruna tutması nedeniyle müsabakaya 10 dakika ara verildi.

13 Kasım - 1 Aralık tarihleri arasında oynanan liseler arası futbol il şampiyonası maçlarına 20 okul iştirak etti. Oynanan maçlar sonunda, Fatih Lisesi ile Spor Lisesi Yeşiltepe Stadı'nda il birinciliği için karşı karşıya geldi.

Maç sırasında Spor Lisesi futbol takımının ilk golü atması üzerine Fatih Lisesi'nden bir gurup öğrenci sahaya taş attı. Karşılaşmanın orta hakemi Mutlu Dalbudak, maçı durdurdu. 10 dakika sonra maç tekrar başlatıldı. Karşılaşma sonrasında Fatih Lisesi futbol takımı il birincisi oldu.

Karşılaşmanın normal süresi 1-1 sona erince uzatmaya gidildi. Uzatmada da takımlar birbirlerine üstünlük sağlayamayınca penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışları sonunda Fatih Lisesi 5- 4 kazanarak il birinciliğini ilan etti.

21-24 Aralık tarihleri arasında Kahramanmaraş'ta düzenlenecek gurup şampiyonasında Malatya'yı temsil etme hakkını elde etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız