SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Liseler Masa Tenisinde Yarıştı

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:04:20
Liseler Masa Tenisinde Yarıştı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Liseler Arası Masa Tenisi Şampiyonası, gençler kategorisinde 18 okulun katılımıyla yapıldı.

Dr. Hayrunnisa Batu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Masa Tenisi Takımı, ‘genç kızlar’ kategorisinde Malatya şampiyonu oldu. Ayşegül Aktaş, Tuğçe Polat ve Gülbani Ula’dan oluşan okul takımı, final maçında Doğanşehir Anadolu Lisesi takımını yenerek Malatya birincisi oldu.

Amacının bölge yarışmalarında Malatya ilini en iyi şekilde temsil etmek olduğunu belirten Ayşegül Aktaş, okullarına ilk kupasını kazandıklarından dolayı çok mutlu olduklarını ve asıl hedeflerinin Türkiye Şampiyonası olduğunu söyledi.

Aktaş, ‘genç kızlar’ kategorisinde Türkiye derecesi yapmak istediklerini ve bunun için de aralıksız çalıştıklarını, çalışmalarının karşılığını alacaklarına inançlarının tam olduğunu belirtti.

Dr. Hayrunnisa Batu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Nuray İlhan ise başarıların sürekli olması için düzenli yapılan antrenmanlar olduğunu ifade etti.

Okul Müdürü Necati Işık, “18 okulun katılımıyla gerçekleşen Genç Kızlar Masa Tenisi Turnuvası’nda Malatya birincisi olan öğrencilerimiz önemli bir başarıya imza attı” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız