SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Liselerarası Grekoromen Şampiyonası

A- A+ PAYLAŞ
Malatya'da okullar arası Gençler Grekoromen Güreş İl Şampiyonası yapıldı.
 
Atatürk Kız Lisesi Spor Salonu'nda düzenlenen okullar arası 17-18 yaş grubu gençler Grekoromen Güreş İl Şampiyonası sonunda, takım halinde Yakınca Lisesi 1., Şehit Kemal Özalper Endüstri Meslek Lisesi 2. ve Arapgir Kerem Aydınlar Anadolu öğretmen lisesi 3. oldu. Malatya İmam Hatip Lisesi'nin 4. ve Spor Lisesi'nin 5. olduğu okullar arası gençler Grekoromen Güreş İl Şampiyonası sonunda kilolarında 1. olan sporcu öğrenciler şunlar: 
 
"42 kilo Hüseyin Binektaş (Spor Lisesi), 50 kilo Burak Karimiş (Malatya İHL), 55 kilo Sabri Ersoy (Yakınca Lisesi), 60 kilo Emek Koca (Şehit Kemal Özalper Endüstri Meslek Lisesi), 66 kilo Enes Yayan (İHL), 74 kilo Tufan Van (Şehit Kemal Özalper Endüstri Meslek Lisesi), 84 kilo Ahmet Alkan ( Şehit Kemal Özalper Endüstri Meslek Lisesi), 96 kilo Ramazan Alaman (Şehit Kemal Özalper Endüstri Meslek Lisesi), 96 ve yukarısı Mustafa Alkan Şehit Kemal Özalper Endüstri Meslek Lisesi)"
 
Güreş Fedarasyonu Malatya İl Temsilcisi Hasan Aslan, okullar arası gençler Grekoromen Güreş İl Şampiyonası sonunda sikletlerinde 1. olan sporcu öğrencilerin grup şampiyonasında Malatya'yı temsil edeceklerini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız