SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Liseli Kızı Kaçırmak İstedi

A- A+ PAYLAŞ

Okula gitmekte olan 15 yaşındaki liseli kızı, kolundan tutup bir otomobile bindirerek kaçırmaya çalışan şahıs, kızın bağırması üzerine kaçtı. Olayla ilgili olarak, genç kızın, poliste kaydı bulunan şahıslar albümünden teşhis ettiği bir kişinin arandığı bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre; Çocuk Şube Müdürlüğü’ne başvuran 15 yaşındaki B.A., 11.10 sıralarında okula gitmek için yaya olarak İsmetpaşa Caddesi Kuyuönü Mezarlığı civarında yürürken, yanına bir şey sorma bahanesiyle yaklaşan tanımadığı bir şahsın, aniden kolundan tutup, kendisini, plakasını alamadığı bir araca zorla bindirmeye çalıştığını, bağırması üzerine şahsın aracıyla birlikte kaçtığını bildirdi.

Olayla ilgili olarak, Asayiş Şube Müdürlüğü’nde suç kaydı bulunan şahısların fotoğraflarından yaptırılan teşhiste, genç kızın, daha önce kız kaçırma suçlamasıyla hakkında işlem yapılan 21 yaşındaki H.G. adlı şahsı zanlıya benzettiği, bu şahsın arandığı öğrenildi.

AİLESİNİN YANINDA KIZA SARKINTILIK..
Öte yandan, Karakavak’taki bir alışveriş merkezi önünde 20.00 sıralarında meydana gelen olayla ilgili olarak polise başvuran K.K., eşi ve 19 yaşındaki kızı H.K. ile alışveriş merkezinden çıkarken 19 yaşındaki R.Z. adlı şahsın kızına yönelik sözlü sarkıntılıkta bulunduğunu duyduğunu, daha sonra bu şahıs ile yanında bulunan 18 yaşındaki G.H.’nin, kendisini tehditle dışarıya davet ettiklerini bildirdi. Polis, her iki şahsı yakalayarak “Sözle Sarkıntılık ve Tehdit İddiası” suçlamasıyla ifadelerini aldı ve savcının talımatıyla, daha sonra adliyeye getirilmek üzere serbest bıraktı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız