SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Liseli Kızın Ölümü

A- A+ PAYLAŞ

Aşağıbağlar Mahallesi’nde ateşli silahla karnından yaralanan ve kendisini vurduğu öne sürülen 17 yaşındaki kız kaldırıldığı hastanede öldü. Bu arada, Perşembe günü Battalgazi ilçesi Boran Köyü civarında cesedi bulunan şahsın, kim ya da kimler tarafından öldürüldüğünün saptanması ve yakalanması için araştırmalar sürüyor.

HASTANEYE KALDIRILDI AMA..
Aşağıbağlar Mahallesi 17. Sokaktaki olay saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Adının Esma A. ve Malatya İmam Hatip Lisesi öğrencisi olduğu bildirilen 17 yaşındaki kız, ateşli silahla ağır yaralanmış olarak bulundu ve 112 Acil Ambulansı ile hastaneye kaldırıldı. Esma A., hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi.

Genç kızın kendisini karnından vurduğu belirtilirken, polis olayla ilgili araştırmayı sürdürüyor.

BATTALGAZİ’DEKİ CİNAYET..
Öte yandan Karakaya Baraj Gölü’nün, Battalgazi ilçesi Boran köyü sınırları kıyısında göğsünden ve sırtından av tüfeğiyle 4 el ateş edilerek öldürülen 23 yaşındaki Metin Yüce adlı şahsı, kim ya da kimlerin öldürdüğünün belirlenmesi amacıyla jandarma tarafından başlatılan araştırmalar da sürüyor. Jandarma, bazı kişilerin ifadelerine başvuruyor.

Olay, Jandarma Vukuat Raporu’nda şu bilgilerle yeraldı:

”20.01.2011 günü saat 16.20 sıralarında Battalgazi İlçe J.K.lığını telefon ile arayan Y.D. Battalgazi Boran Köyü yakınlarında baraj kenarında bir vatandaşın yerde hareketsiz olarak yattığını bildirmiştir. Olay Yerinde yapılan incelemede; Maktül M.Y. (23 yaşında erkek)’nin faili meçhul kişi veya kişilerce vücudunun göğüs kısmından ve sırt kısmından dört el av tüfeği ile yakından ateş edilmek suretiyle öldürüldüğü tespit edilmiştir. Nöbetçi Otopsi Cumhuriyet Savcısı tarafından olay yerinde yapılan incelemeye müteakip ceset Adli Tıp kurumuna kaldırılmıştır. Olayla ilgili fail veya failleri arama çalışmaları devam etmekte olup, C.Savcısına bilgi verilerek tahkikata başlanılmıştır.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız