SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Liseli Tekvandocular Yarıştı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Liseler arası Tekvando turnuvası sona erdi.

Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenlenen müsabakalara 39 okuldan 95 sporcu katıldı. Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Düzenlenen ödül törenine Gençlik ve Spor İl Müdürü Sami Fındıklı, İl Milli Eğitim Şube Müdür Şinasi Fırat’ın yanı sıra Tekvando camiasında birçok isim ve sporcular katıldı.

Ödül Töreninde bir konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Sami Fındıklı katılımın oranının yüksek olduğunu dikkat çekerek bu büyük katılımın kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Fındıklı, yıl sonuna kadar ilimizde lisanslı sporcu sayısının artacağını belirterek, “2010-2011 sezonu okul sporları bildiğiniz gibi geçtiğimiz hafta başladı. Bu haftada tekvando müsabakalarımızı yaptık ve müsabakaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Sicil lisans bölümümüze şu güne kadar yani iki haftalık süreç içerisinde bin kişiye lisans yaptık ve bu sayının sezon sonunda 10 bin olacağını düşünüyoruz ki bu da ilimiz için iyi bir gelişmedir. Müsabakalarda emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor katılan öğrencilerimize de başarılar diliyorum” dedi.

Okullar Arası Tekvando Turnuvasında erkekler kategorisinde dereceye giren sporcular şu şekilde; 45 kilogramda Tugay Bulut, 48 kilogramda Alperen Şanal, 51 kilogramda Oğuz Kağan Erkaya, 55 kilogramda Yusuf Biri, 59 kilogramda Mehmet Bayansalduz, 63 kilogramda Mustafa Şener, 68 kilogramda Oruç Reis Çolakoğlu, 73 kilogramda Süleyman Avcu, 78 kilogramda Can Karabulut ve +78 kilogramda Faruk Oral madalya kazandı.

Bayanlarda ise; 44 kilogramda Tuba Ertaş, 42 kilogramda Nuray Kayacı, 46 kilogramda Büşra Taş, 49 kilogramda Gizemnur Görür, 52 kilogramda Merve Mete, 55 kilogramda Zeynep Solman, 59 kilogramda Gül Çelik, 63 kilogramda Ayşe Biri, 68 kilogramda Kübra Şahin ve +68 kilogramda Büşra Şahin madalya kazanan sporcular oldu.

Okullarda ise erkekler takım sıralamasında Sümer Lisesi birinci, Hacı Ahmet Akıncı Lisesi ikinci, Şehit Kemal Özalper Endüstri Meslek Lisesi üçüncü olurken Hekimhan METEM dördüncü oldu. Bayanlar takım sıralamasında ise Hacı Ahmet Akıncı Lisesi birinci, Sümer Lisesi ikinci ve 20 Mayıs Turgut Özal Lisesi üçüncü oldu.

Dereceye giren sporcular 11-15 Ocak tarihleri arasında Çorum’da yapılacak olan Tekvando Türkiye Şampiyonası’na katılacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız