SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Liseliler de Destek Verdi

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor için başlatılan yardım kampanyasına Beydağı Anadolu Lisesi öğrencileri 3 bin YTL katkıda bulundu.

Beydağı Anadolu Lisesi öğrencileri yardım çekini Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz'e verdi. Ziyarete İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Beydağı Anadolu Lisesi Müdürü Nihat Durak, Beydağı Anadolu Lisesi Aile Birliği yetkilileri ile bir grup öğrenci katıldı. Vali Halil İbrahim Daşöz, Beydağı Anadolu Lisesi öğrencilerinin örnek bir davranış sergilediğini belirterek, "Dayanışma, özgüven ve mesuliyet duygusu taşıyanlar Malatyaspor'un kampanyasına katılır. Tüm kuruluşlar ve sivil toplum örgütleri bu çocukları örnek alıp, herkes imkanı ölçüsünde kampanyaya maddi katkıda bulunursa Malatyaspor bu sıkıntılı dönemleri atladır" diye konuştu.

Beydağı Anadolu Lisesi Müdürü Nihat Durak ise, "Okul yaptırma kampanyasında örnek hareket sergileyen öğrencilerimiz Malatyaspor olayında da sorumluluk duyup, gönüllülük esasına göre kendi aralarında toplam 3 bin YTL topladı. Bunun artacağını ümit ediyorum" dedi.

Öte yandan Ticaret ve Sanayi Odası, Malatya Sanayici İşadamları Derneği (MASİAD), Malatya 1. Organize ve 2. Organize Sanayi Derneği, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Malatya Aktif İşadamları Derneği (MAKİAD) temsilcileri Vali Halil İbrahim Daşöz'ün başkanlığında valilik binasında bir araya geldi.

Bu arada Malatyaspor, Pazar günü kendi sahasında İstanbulspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını altyapı antrenörü Sinan Alkış yönetiminde yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. Malatya İnönü Stadı'nda yapılan antrenman basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Malatyaspor-İstanbulspor maçı bilet fiyatları da açık tribün 3 YTL, maraton tribünü 5 YTL ve kapalı tribün 10 YTL'den satışa sunuldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız