SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Liselilerden Türkmenlere Yardım

0
Güncellendi - 2016-01-21 19:52:03
Liselilerden Türkmenlere Yardım
A- A+ PAYLAŞ

Orgeneral Eşref Bitlis Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Türkmenlere yardım eli uzattı. Öğrenciler, topladıkları yardım malzemelerini İHH Malatya Şubesi’ne teslim etti.

Orgeneral Eşref Bitlis Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Kayaduman, Öğrenci Meclis Başkanı Metehan Sarıcı, Meclis Üyesi Remziye Kocabay’dan oluşan ekip, battaniye, zorunlu tüketim malzemeleri, kıyafet ve paradan oluşan yardımları bir tutanakla Türkmenlere ulaştırılmak üzere İHH Malatya Şubesi’ne teslim etti.

Yardım kampanyası hakkında bilgi veren Öğrenci Meclisi Başkanı Metehan Sarıcı, “Okulumuz adına Bayır Bucak Türkmenlerine yaptığımız yardım kampanyasını başarıyla devam ettirdik. Belki oradaki savaşı durduramayacağız tamamen ama az da olsa yaptığımız bu yardımların insanların kısmi ihtiyaçlarının giderilmesine katkıda bulunmak istedik. Bu yolda bize en çok destek veren ve söz konusu kampanyada liderlik yapan Müdürümüz İbrahim Kayaduman'a çok teşekkür ediyoruz. Toplanan ihtiyaç malzemelerinde katkısı olan okulumuzun öğretmenlerine çalışanlarına ve öğrencilerine çok teşekkür ediyoruz. Allah’ın izni ile en kısa zamanda bu savaşın durmasını ümit ediyoruz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız