SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Liselilerin Kavgasında 21 Gözaltı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde lise öğrencilerinin kavgasında 21 öğrencinin ifadesi alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, Doğanşehir ilçesi Yeni Mahalle Şerafettin Yıldırım Parkı'nda meydana geldi. Doğanşehir Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) Lisesi'nde yatılı olarak eğitim gören, Doğanşehir doğumlu H.E. (25) ve kardeşi H.E. (20), Doğanşehir doğumlu O.E. (19), Kahramanmaraş Elbistan doğumlu A.K, Doğanşehir doğumlu H.Z.E, Muş Varto doğumlu F.E (19), Van Gercüş doğumlu R.T(19), Kulp ilçesi doğumlu H.Ç, Şırnak doğumlu S.Ç, Diyarbakır Dicle doğumlu E.T, Bingöl Karlıova doğumlu C.T Şanlıurfa doğumlu S.O ( 20), Korkut ilçesi doğumlu C.E (19), Diyarbakır Dicle doğumlu S oğlu C.E, A oğlu Dicle doğumlu C.E (19), Dicle doğumlu H.T ( 19), Dicle doğumlu S.T (21), Bingöl doğumlu O.B, Şanlıurfa doğumlu İ.O (20), Dicle doğumlu A.T ve Şanlıurfa doğumlu V.A isimli öğrenciler birbirlerini tartakladı.

Polisin gözaltına aldığı öğrencilerin üzerinde bir bıçak ve 2 adet sopa ele geçirilirken, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldıkları kaydedildi.

KIZLARIN KAVGASI..
Öte yandan Özalper Mahallesi’nde kız öğrenciler arasında kavga çıktığı bildirildi. Y.Ç. ve G.G. adlı kız öğrenciler, kendilerini dövdükleri gerekçesiyle S.B. ve G.M. adlı kızlarla, olaya karışan 19 yaşındaki A.D.’den şikayetçi oldular.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız