SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Liselilerin Şiir Okuma Yarışması

A- A+ PAYLAŞ

Özel Bilgiyurt Koleji'nin düzenlediği Malatya geneli liseler arası şiir okuma yarışması yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Programa İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut,Yeşilyurt Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hayrettin Gürsul, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve veliler katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Bulut, yaptığı konuşmada "Ülkemizde özellikle ilimizde bilimsel ve teknolojik gelişmelerle beraber kültürel, sanatsal ve edebi alanlarda gerilemenin olduğu aşikardır. Bu sebeple kültürel açıdan yapılan her faaliyeti gönülden destekliyorum. Bilgiyurt Koleji'ni şiire ve sanata gösterdiği duyarlılıktan, yaptığı bu güzel etkinlikten ötürü kutluyorum."dedi ve sözlerini güzel bir şiir ile noktaladı.

Hacı Ahmet Akıncı Lisesi Müdürü Ziya Yakıcı da Necip Fazıl "Sakarya Türküsü" şiirini okuyarak salondaki çoşkuyu arttırdı.

Özel Bilgiyurt Koleji Müdürü Celal Ünal"ilkini düzenlediğimiz bu yarışmayı geleneksel hale getirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Katılımın yoğun olduğu yarışmada Hacı Ahmet Akıncı Lisesi'nden Pelin Yalıngan birinci; Anadolu Kız Meslek Lisesinden Gamze Ekici ikinci; Atatürk Sağlık Meslek Lisesi'nden Aycan Şen üçüncü oldu.

1.'ye yarım altın 2.ve 3.ye çeyrek altın ödüllerini Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut verdi.

Yarışmaya katılan okulların idarecilerine katılım plaketlerini Yeşilyurt Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hayrettin Gürsul, yarışmacı öğrecilere katılım belgelerini de Özel Bilgiyurt Koleji Müdürü Celal Ünal verdiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız