SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Liseliye Tutuklama..

A- A+ PAYLAŞ

Ticaret Lisesi’nde öğretmeni bıçakla yaraladığı ve tehdit ettiği iddiasıyla yakalanan 20 yaşındaki öğrenci tutuklandı. Bu arada, 2 lise öğrencisi ile fuhuş yaptıkları öne sürülen 4 kadın yakalandı.

ÖĞRENCİYE TUTUKLAMA..
Ticaret Lisesi’nde, 10 Nisan günü 11.30 sıralarında meydana gelen olayda 35 yaşındaki Murat T. adlı öğretmen bıçakla kasığından hafif yaralanmış, olayla ilgili 20 yaşındaki F.A. (fotoğraftaki) adlı öğrenci yakalanmıştı.

Öğretmen polise verdiği ifadede, F.A.’nın kendisine bıçak salladığını ve yanında bulunan öğretmen arkadaşı 42 yaşındaki M.Ş.’yi de tehdit ettiğini söylemişti.

Olayla ilgili polis açıklaması şöyle:

“10.04.2007 günü yukarıda belirtilen adreste meydana gelen olayla ilgili M.T. vermiş olduğu ifadesinde, sınıfta derse ilgisiz kalan şüphelinin kardeşi ile konuşmak isterken, kendisine saldırmak isteyen şüpheliyi araya giren öğrencilerin dışarı çıkarttığını ve daha sonra odasına çıkarak konu ile ilgili dilekçe yazdığı sırada ise elinde bıçakla odaya gelen şüphelinin, dilekçeyi yırtarak kendisini ve yanında bulunan diğer mağduru tehdit ettiğini ve şüphelinin sallamış olduğu bıçağın kasığını çizdiğini beyan ederek diğer mağdur ile birlikte şikayette bulunmuş, susma hakkını kullanmak istediğini beyan eden şüpheli ise, sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır.”

ÖĞRENCİLERLE FUHUŞ!..
Öte yandan, Şifa Mahallesi Halep Caddesi’ndeki bir evde fuhuş yapıldığı yolunda 19.30 sıralarında yapılan ihbar üzerine giden polis; küçük yaşta ve öğrenci oldukları belirtilen iki gençle fuhuş yapmak üzere anlaştıkları öne sürülen iki kadın ile evin sahibi olan ve evde bulunan olmak üzere toplam 4 kadını gözaltına aldı.

56 yaşındaki S.Ö., 31 yaşındaki A.Y., 25 yaşındaki H.K. ve 47 yaşındaki S.A. adlı kadınlar hakkında “Reşit Olmayanla Cinsel İlişkiye Girmek, Fuhuşa Aracılık ve Fuhuş Amaçlı Yer Temin Etmek” suçlamasıyla yasal işlemin yapıldığı olaydaki iki öğrencinin kimlikleri hakkında bilgi verilmezken, bu konudaki polis açıklamasında şöyle denildi:

“..Belirtilen adreste fuhuş yapıldığı bildirilmesi üzerine, ihbarı değerlendiren görevlilerimizce yapılan çalışma neticesi, geçimini fuhuş yaparak sağlayan şüphelilerden A.Y. ve H.K.’nin para karşılığı cinsel ilişkiye girmek için yaşları küçük olan iki öğrenci ile S.Ö.’nün ikametinde anlaştıkları tespit edilmiş ve şüpheliler ifadeleri alındıktan sonra C.Savcısının talimatıyla salıverilmiş olup, hazırlanan tahkikat evrakı adli mercilere ikmalen gönderilmiştir.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız