SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Lisenin Yıl Sonu Sergisi Beğenildi

0
Güncellendi - 2018-05-25 04:17:42
Lisenin Yıl Sonu Sergisi Beğenildi
A- A+ PAYLAŞ

Hacı Hüseyin Kölük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri yıl boyunca yaptıkları el emeği göz nuru çalışmaları sergilediler.Sergide resmin yanında atık malzemelerle çalışma ve pouring (dökme) çalışmaları da yer aldı.

Merkez Battalgazi İlçesinde yer alan Hacı Hüseyin Kölük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 2017/2018 Eğitim öğretim dönemi boyunca resim deslerinde yapmış oldukları çalışmaları öğretmenleri Saadet Bulun nezaretinde okulllarında sergilediler.

Sergide pouring (dökme,boşaltma yolu ile tablo yapımı) çalışmaları, akrilik ve yağlı boya tuval çalışmaları, kara kalem- kuru boya çalışmaları ile atık malzemelerin kullanıldığı iki yüz civarında eser yer aldı.

Öğrenciler okullarında ilk defa kendi eserlerinin yer aldığı bir resim sergisinin açıldığını belirterek mutlu olduklarını ifade ettiler.

Okul Müdürü Hasan Kocataş ise “öğretmen ve öğrencilerin el emeği göz nuru bu çalışmalarını sergileyerek onların emeklerine ve sanatlarına duydukları saygıyı belirtmiş olduk” dedi.

Serginin açılışına Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Katılımcıların beğenisini kazanan resim sergisinin 25 Mayıs Cuma günü mesai bitimine kadar gezilebileceği ifade edildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız