SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Listede 15 Futbolcu Var

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2.Lig B grubu takımı Malatya Belediyespor, 5 futbolcusunu serbest bıraktı. Bu arada İsmail Tekin'le de yeniden anlaşıldı.

Malatya Belediyespor teknik direktörü İsmail Tekin, yeni sezonda düşünmediği Zeynel, kaleci Atilla, Ayhan, Resul ve Mehmet Ateş ile karşılıklı anlaşarak serbest bıraktıklarını belirterek, “Geçtiğimiz cumartesi günü göreve gelen yeni yönetimle görüştük. Öncelikle iç transferi çözümleyeceğiz. Daha sonra ise dış transfer görüşmelerine başlayacağız” dedi.

Dış transferde listelerinde 15 civarında futbolcu bulunduğunu, ancak bunların hepsi alınacak diye bir durum olmadığına dikkat çeken Tekin, “Yönetim kurulu, kulübün bütçesine göre transferleri yapacak” ifadelerini kullandı.

Malatya Belediyespor Kulübü Başkanı Alaeddin Acun ve yönetim kurulu ile bir araya gelen teknik direktörü İsmail Tekin, iç ve dış transfer konusunu ele aldı.

Futbolda Teknik Direktör İsmail Tekin ve Voleybolda Antrenör Halil Demiralp ile anlaşmaya varılmasının ardından bir açıklama yapan Belediyespor Kulüp Başkanı Alaaddin Acun, hedeflerinin Malatya’ya yakışır bir takım oluşturmak olduğunu belirterek, “Belediyespor yönetim kurulu olarak kongrenin ardından yoğun bir çalışma içerisine girdik. Başta futbol takımımız olmak üzere kulübümüz bünyesinde bulunan tüm branşlarda Malatya’ya yakışır birer takım oluşturmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Malatyalı hemşerilerimiz bize güvensinler ve desteklerini esirgemesinler” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız