SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Listede Baştürk Yok!

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi'nde, Veli Ağbaba'nın milletvekili aday adayı olması nedeniyle istifasıyla boşalan il başkanlığına, il başkan yardımcılarından Hüseyin Baştürk'ün getirildiği yolundaki iddialara karşın, CHP'nin internet sitesinde Malatya İl Başkanlığı görevi "boş" görünüyor.

Ağbaba'nın istifasıyla birlikte, başkanlığa Enver Kiraz vekalet etmeye başlamıştı. Mevcut yönetim ve yönetim dışından bazı isimler, genel merkezde il başkanlığına atanmak üzere kulis yaparken, parti genel merkezi, il başkanlığı için mevcut yönetimin bir isim belirleyerek merkeze bildirmesini istemişti. Bunun üzerine, yönetimde başkan yardımcısı ve aynı zamanda da Malatya Elektrikçiler Odası Başkanı olan Hüseyin Baştürk'ün adı önceki hafta genel merkeze bildirilmişti.

Partinin yerel faaliyetlerinin duyurulmasında Baştürk'ten "il başkanı" diye bahsedilmesine karşın, partinin resmi internet sitesi olan chp.org.tr. sitesinde, Malatya İl Başkanlığı görevi boş görünüyor.

FOTOĞRAF: CHP Malatya İl Yönetimi'nin il başkanlığı için adını genel merkeze bildirdiği Baştürk, kadın partililerle birlikte..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız