SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Listeyi Yönetime Sundum"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:52:24
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü İrfan Buz, takıma mutlaka transfer yapılması gerektiğini ifade etti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamada bulunan Buz, "Takımımız açısından 21 puana ulaşılması çok önemliydi. Çünkü aşağıdaki takımlar arasında puan durumu çok sıkışık. İnanılmaz bir lig oynanıyor. O yüzden Yeni Malatyaspor açısından bu puana ulaşmak önemli. 21 puan, önemli bir puan. Ancak bir müsabakamız daha var. İçeride Samsunspor maçını kazanmak istiyorduk maalesef berabere kaldık. Oyuncularımız ikinci devrede özverili ve güzel bir futbol oynadılar. Ama maalesef kazanamadık. Bunun telafisini Boluspor deplasmanında yapmak istiyoruz" dedi.

Tecrübeli teknik adam, fiziksel olarak futbolcuların çok iyi durumda olduklarını ifade etti.

İkinci yarıya iyi hazırlanmak istediklerini dile getiren Buz, "İyi bir gidişat var, bunu sürdürmek istiyoruz. Bu noktada da ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlanmayı planlıyoruz. Ayaklarımızı yere sağlam basarak, bu oyunumuzun üzerine koyarak gitmek istiyoruz. Planlarımızda aynı bu şekilde" diye konuştu.

"Yönetime raporumu sundum"

İkinci yarı için yapılacak transferlerle ilgili yönetime raporunu sunduğunu ifade eden Buz, şunları söyledi: " Tabi ki transferlerimizde olacak. Kesinlikle takviye yapılması gerekiyor. Yönetime de raporumu sundum. Takviyelerin yapılacağını düşünüyorum. Bize yakışan ve katkı sağlayacak futbolcuları takıma katmak istiyoruz."

"Bize yakışan futbolcuya ihtiyaç var"

Buz, takıma yakışan futbolcuları kadrolarına katmak istediklerini belirterek, "Ben hep sahiplenen bir insanım. Gerçekten Malatya'yı ve buradaki insanları sevdim. Onlarda benim sevgimi hissediyor. Ben de onlardan aldığım sevgiyi hissediyorum. O yüzden bize yakışan futbolcuya ihtiyaç var. İsimde olabilir, isimsizde olabilir. Bir kere bu formayı giydiği zaman Yeni Malatyaspor'a hizmet etmek için gelmesi lazım. Ayrıca severek gelmesi gerekiyor. Hedefli olması gerekiyor. Isıran futbolcu olması lazım. Gözümüze hoş gelen bir futbolcuya ihtiyacımız var. O tür futbolcuların olmasına da dikkat ediyoruz. Listemde de o tür futbolculara yer verdim" dedi.

Tecrübeli teknik adam, santrafor mevkiinde muhakkak futbolcuya ihtiyaçlarının olduğuna dikkat çekerek, "Forvet mevkiinde en iyisini almaya çalışıyoruz. Transfer konusunda Almanya'da da çalışmalarımız oldu. İyi, genç, oynayabilecek ve üstüne koyabilecek futbolculara da ihtiyaç var. Onlara da bakacağız" diye konuştu.

Buz, takviyeye ihtiyaçlarının olduğunu ancak kaliteli takviyeler yapmak istediklerini kaydetti.

Kaliteli takviye yaptıkları takdirde takımı öne çıkarma şanslarının yüksek olacağını dile getiren Buz, "Eğer istediğimiz transferler yapılabilirse, o zaman hedeflerimizi de seçme durumumuz olabilir. Ancak önümüzdeki Boluspor maçı da bizim için önemli. Ama uzak değiliz. Ona göre hedeflerimizi tabi ki daha net seçebiliriz" ifadelerini kullandı.

"Deplasmanda iyiyiz"

Tecrübeli teknik adam, Boluspor'un aldığı sonuçlara bakmadıklarını belirterek, "Daha önce deplasmanda Giresunspor'a 5-1 mağlup olup, içerde Denizlispor'u 3-1 yendiler. Arkadaşlarımızla o gaflette olmayacağız. Zor bir müsabaka olacak. Onlarda ilk yarının son maçında sahalarında kazanmak isteyecekler. Bu anlamda da çetin bir müsabaka olacak. Ama bizde deplasmanda iyiyiz. Orada gardımızı alarak, puan ya da puanlar almak istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız