SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Lobiciliği Artıracağız'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD)nden geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Malatya gezisi ile ilgili yapılan açıklamada, bu gezi sırasında gerçekleştirilen görüşmeler ile incelemeler hakkında bilgi verildi.

MİAD'dan konuya ilişkin yayınlanan bülten şöyle:

"Malatyalı İşadamları Derneği; Yönetim Kurulu ve üyelerinden oluşan bir grup işadamı ile Malatya’ya gezi düzenledi. Malatya kayısı festivali vesilesiyle düzenlenen gezi çerçevesinde bazı resmi ziyaretler, organizasyonlar ve şehir turları gerçekleştirildi. 17-19 Temmuz 2009 tarihleri arasında düzenlenen gezinin ilk gününde resmi kurum ve kuruluşlar ziyaret edildi.

17 Temmuz Cuma günü İstanbul’dan Malatya’ya gelen MİAD heyeti sabah 10.30’da İnönü Üniversitesi Rektörü Cemil CELİK ile bir araya geldi. Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde yapılması planlanan hasta yakınlarının kalabileceği refakatçi konaklama tesisi projesi ayrıntılı bir şekilde değerlendirildi. Rektörlük ziyareti sonrası 2. Ordu Komutanı Orgeneral Necdet ÖZEL’i ziyaret eden MİAD heyeti Necdet ÖZEL’i yeni görevi sebebiyle tebrik etti. Malatya Belediye Başkanı Ahmet ÇAKIR’ı da makamında ziyaret eden MİAD heyeti ÇAKIR ile Malatya hakkındaki güncel konuları kısaca değerlendirme imkanı buldu.

Malatya İçin Yeni Plan ve Projeler Üzerinde Çalışıyoruz

MİAD Sevgi Evlerinde cumartesi sabahı düzenlenen kahvaltı ile MİAD üyeleri Sevgi Evlerindeki çocuklarla buluştu. Malatya Belediye Başkanı Ahmet ÇAKIR, MTSO Başkanı Hasan ERKOǒun da katıldığı kahvaltıda konuşan MİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yunus AKDAŞ Malatya için Sevgi Evlerinden sonra yeni plan ve projeleri olduğunu, bu çerçevede İnönü Üniversitesi ile de görüştüklerini söyledi. Yunus AKDAŞ Malatya için daha fazlasını yapmak istediklerini, bu yolda işadamları ile samimi bir birliktelik yakaladıklarını belirtti.

MİAD’ın İstanbul’daki faaliyetlerini de anlatan AKDAŞ lobicilik faaliyetlerini artıracaklarını liyakat sahibi Malatyalıların hak ettiği yerlerde olması için destek olmayı amaçladıklarını söyledi. Kahvaltıya katılanlarla birlikte MİAD Sevgi Evlerini gezen MİAD heyeti çocuklara kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak ahşap eğitim malzemeleri ve oyuncaklar hediye etti.

Ziyaret sonrası programlarına devam eden Malatyalı işadamları Darende programı ve ertesi gün Nemrut gezisi ile Malatya’nın güzelliklerini birlikte gezdiler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız