SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Logo Birden Değişiverdi!..

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:19:30
Logo Birden Değişiverdi!..
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi'nin yeni logosu halk oylaması ile seçilirken, halk oyuna sunulan logo ile seçildiği ilan edilen logo arasındaki farklılık dikkatlerden kaçmadı. 

Belediye tarafından 1 Ekim - 5 Aralık 2014 tarihleri arasında "Logo Tasarım Yarışması"nda,  537 katılımcının Bin 83 eserle katıldığı yarışmanın sonunda üç eser halk oylamasına sunuldu. Yeşilyurt Belediyesi'nin "www.malatyayesilyurt.bel.tr" adresli resmî web sitesinden yayınlanan logolar, 19 Aralık Cuma günü saat 24.00'e kadar halk oylaması için sitede yayınlandı.

Basına 16 Aralık 2014 tarihinde bilgi notu şeklinde ulaştırılan bültende, seçilen logo rengi turkuaz ve yeşilin tonları şeklinde yeralırken, aynı logonun seçildiğinin duyurulduğu toplantıda ise turuncu rengin ilave edildiği gözlendi. Seçildiği ilan edilen logoya ayrıca, belediyenin kuruluş tarihinin de sonradan eklendiği belirlendi. 

Ödüllü bir yarışmada ilk 3'e kalan eserlerden birine değişiklik hakkının verilmesinin doğru olup olmadığı ise merak konusu oldu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız