SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Logo Değiştirdiler

A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı Üniversite Öğrencileri Derneği'nin logosunu ve sloganını değiştirdiği bildirildi.

Yeni logosunu kamuoyuna tanıtan dernekten konuya ilişkin olarak şu bülten yayınlandı:

"Türkiye’nin ve Malatya’nın önde gelen sivil toplum kuruluşlarından (STK) Malatyalı Üniversite Öğrencileri Derneği (MÜNÖD) yeni yıla yeni logosu ile yepyeni bir giriş yaptı. 2004 yılında çalışmalarına başlayan, 2005 yılında ise resmi olarak kurulan MÜNÖD, kurulduğu günden beri kullandığı logosunu ve sloganını değiştirerek yeni yıla yeni yüzüyle merhaba dedi.

Logomuzu neden değiştirdik?
Türkiye’nin öncü ve yenilikçi STK’sı MÜNÖD, yaklaşık beş yıldır kullandığı logosunu, birçok kurum, kuruluş, şirket ve hatta basım yayım kuruluşu tarafından kullanılması nedeniyle değiştirmeyi uygun görmüştür. Ayrıca, rotasından sapmadan (herhangi bir dönüşüm yaşamadan) beş yıl boyunca kendisini sürekli yenileyen MÜNÖD’ü daha iyi ifade eden bir logoya ihtiyaç duyulduğu gerçeği görülmüştür. Bu nedenlerle MÜNÖD, profesyonel bir tasarımcıya ARI şeklindeki yeni logosunu tasarlatmıştır.

MÜNÖD ’ün yeni logosunun analizi
MÜNÖD logo olarak özgün tasarıma sahip bir ARI’yı kullanmaya karar vermiştir. Bu logo, MÜNÖD ekibinin, alanında uzman bir tasarımcı ile günlerce süren çalışmalarının bir ürünüdür.
Logomuzdaki ARI, MÜNÖD’ ün:
- Ortak aklı ve çok sayıda görüşü dikkate alarak çalıştığını
- Yüksek öngörüye sahip olduğunu
- Hızlı, çalışkan, üretken, yenilikçi, verimli, maharetli, ekip ruhlu ve faydalı bir yapıda bulunduğunu
İfade etmektedir.

Ayrıca,
Logomuzdaki arının kanatlarının “Kalp” şeklinde olması, sevgi dolu ve kucaklayıcı olduğumuzun altını çizmektedir.
“MÜNÖD”ü yazarken kullandığımız harfleri yeni logomuzda küçültmemiz ise mütevaziliğimize, üniversiteli arkadaşlarımıza daha yakın olma gayretimiz ile esnekliğimize, dinamizmimize ve öncü olmamıza atıfta bulunmaktadır.

Logomuzda kullandığımız renklerden:
Sarı; Umudun, ilginin, iyimserliğin ve evrensel aşkın
Siyah; Varolmanın, gençliğin ve cazibenin,
Arı’mızın kanatlarıyla hayat bulan “Kalp”imizde kullanmayı ihmal etmediğimiz Beyaz ise; Kutsiyetin, saflığın ve aydınlığın simgesidir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız