SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Lojistik Merkez Onayını Aldık"

0
Güncellendi - 2016-03-01 18:58:51
A- A+ PAYLAŞ

AKP Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’ya Kızılay Lojistik Merkezi'nin kurulması için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Çalık, beraberindeki partili yöneticiler ile birlikte geçtiğimiz günlerde Kızılay Şube Başkanı Avukat Umut Yalçın’ı ziyaret etti. Ziyarette Çalık’a teşekkür eden Yalçın, “Her zaman için Kızılay’a destek sunan ve Kızılay’ın sorunlarını çözme noktasında da başucumuzda yer alan siyasetçilerimizin en başında geliyor. Katkılarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Çalık, 1868 yılında Hilal-i Ahmer olarak kurulan Kızılay’ın son 13 yılda büyük bir atak yaptığını ifade etti. Çalık, “Yurtdışında hangi bölgeye giderseniz gidin özellikle az gelişmiş ülkeler içerisinde Kızılay'ın sizden önce çadırlarının gitmiş olduğunu görürsünüz. Orada hilalin sizden önce yerini aldığını görürsünüz. Her anlamda ayni ve nakdi yardımlar konusunda bütün mağdur ülkelere Kızılay'ımız el uzatmakta. Aynı zamanda Türkiye’mizde ise olağanüstü durumlarda Kızılay, geçmiş dönemlerdeki ile karşılaştırdığımızda çok ciddi manada yol almış durumda” ifadelerini kullandı.

aKızılay Lojistik Merkezi’nin Malatya’ya kurulması konusunda bir çalışma içerisinde olduklarını belirten Çalık, “Malatya’ya Kızılay Kan Merkezini açmıştık. Şimdi Malatya’ya bir lojistik merkez kazandırmak istiyoruz. Lojistik Merkez ile ilgili olarak onayımızı aldık. Çok daha hızlı bir şekilde Malatya’ya bir lojistik merkez kazandırma umudundayız. AFAD’a ayrılan yerlerle ilgili olarak hem Valimizle hem de AFAD Başkanlığı ile görüşmelerimizi yaptık” diye konuştu.

Ziyaret esnasında Çalık’a merhum babası Halit Bay ile çekilmiş olan çocukluk fotoğrafı hediye edildi.

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız