SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Lokalde Silahlı Saldırı.. 1 Kişi Vuruldu

0
Güncellendi - 2017-10-27 04:07:56
Lokalde Silahlı Saldırı.. 1 Kişi Vuruldu
A- A+ PAYLAŞ

Bakırcılar Çarşısı'nda bir derneğin adı altında işletilen lokalde meydana gelen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı. Kaçan saldırgan ise kısa sürede olayda kullanmış olduğu tabanca ile birlikte yakalandı.

Olay, gece saat 23.00 sularında merkez Dabakhane Mahallesi Bakırcılar Çarşısı Bebek Sokak içerisindeki iş merkezinde bir derneğin adına faaliyet gösteren lokalde meydana geldi. Olayda, Murat K. adlı şüpheli, üzerindeki tabanca ile N.M. adlı şahsa ateş ederek, bacağından yaraladı.

Vatandaşların bir kişinin silahla yaralandığı ihbarı üzerine bölgeye giden polis ekipleri, sokak içerisinde bir kişinin kaçtığını fark edince bu şahsın peşine düştüler. Yaşanan kovalamaca sonucunda bir iş hanına giren silahlı saldırgan Murat K., üzerindeki suç aleti tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Olay yerine gelen 112 acil servis ambulansı ile yaralı N.M. adlı şahıs, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bu arada, akşam saatlerinde ise Özalper Mahallesi'nde bir ihbar üzerine Asayiş Şubesi ekiplerince vatandaşların şüpheli olduğu yolundaki ihbar üzerine peşine takılarak durdurulan araçta ise 1 adet tabanca ele geçirildi. Polis ekipleri kendilerine direnen A.S. ve H.S. adlı şahısları, suç aleti tabanca ile birlikte gözaltına alındı.

Her iki olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Hüseyin (6 yıl önce)
    Bu belediyenin hatası adamlara nasıl ruhsat veriyorlar bunları şehirin dışına beli bi yerde tutması lazım şehir merkezinde içip içip silah çekiyorlar küfür ediyorlar bunları şehir dışına almaz bu belediyeler bunlar daha çok başımıza gelir belediyeler saolsunlar böyle iş yerlerine ruhsatı versinler
    0
    0
    Yanıtla
  • hüseyin (6 yıl önce)
    bunlara kim izin veriyorsa onada bir kaç soru sorsunlar malatya da yetkili varsa tabi ....
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Teksas.malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail (6 yıl önce)
    Bakırcılar Çarşısında lokalin ne işi var? Bu lokal ruhsatlı bir yerse eğer ve de bu ruhsatdan başkaları da almaya devam ederse yeni bir Cezmi Kartay mı doğuyor Malatya'da?
    0
    0
    Yanıtla