SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Lokma Gününde Birlik Mesajları

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da düzenlenen Abdal Musa Sultan Lokma Günü'nde birlik mesajları verildi.

Malatya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı'nca her yıl geleneksel olarak düzenlenen Abdal Musa Sultan Lokma Günü, vakfın merkezinde yapıldı. Lokma gününe Vali Osman Derya Kadıoğlu, AKP Malatya Milletvekili Ali Osman Başkurt, Belediye Başkanı Cemal Akın, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Demirdağ, Emniyet Müdürü Orhan Savaş, Müftü Bekir Gerek, CHP İl Başkanı Niyazi Gökçe, MHP İl Başkanı Ömer Ekici, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, CEM Vakfı Şube Başkanı Eşref Doğan ile çok sayıda davetli katıldı.

Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Başkanı Hasan Meşeli yaptığı konuşmada, "Son zamanda ülkemizi bölücü hareketler var. Biz birlik ve bütünlük içerisinde bu hareketlere karşı durmalıyız" dedi.

İl Müftüsü Bekir Gerek, "Ülkemiz üzerinde ne kadar oyun oynanırsa oynansın, bizim birlik ve beraberliğimiz bütün bu oyunları bozacaktır" diye konuştu.

Belediye Başkanı Cemal Akın da din doğru şekilde öğrenilmediği ve öğretilmediği takdirde ülkedeki misyonerlik faaliyetlerinin etkili olacağını söylerken, AKP Malatya Milletvekili Ali Osman Başkurt, birlik ve beraberliğin önemine değinerek, "Bütün sorunlarımızı, dayanışmayla çözebiliriz" dedi.

Vali Osman Derya Kadıoğlu ise, "Ülkemizde birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlar var. Malatya'nın bölücü olaylara sahne olmamasından dolayı kendimi şanslı hissediyorum" şeklinde konuştu.

Davetlilere kazan ve leğenlerde pişen et- pilav lokması dağıtılan program, mahalli sanatçıların konseriyle sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız