SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Lokmada Birlik Mesajları

A- A+ PAYLAŞ
Malatya'da düzenlenen Abdal Musa Lokması'nda birlik mesajları verildi.
Battalgazi ilçesindeki Zeynel Abidin Türbesi'nde, Zeynel Abidin Türbesi Vakfı ile CEM Vakfı'nca  düzenlenen Abdal Musa Lokması'na, Vali Yardımcısı Abdullah Abid Öztoprak,  Battalgazi Kaymakamı Abdulmutallip Aksoy, Malatya belediye başkan yardımcısı Ahmet Ceyhan,  Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Doğanşehir belediye başkanı İbrahim Karaman,  il genel meclisi başkanı Naci Şavata, il emniyet müdürü Ali Osman Kahya, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Zeynel Abidin Türbesi Vakfı Başkanı Erdoğan Ünverdi, CEM Vakfı Başkanı Eşref Doğan, Alevi Vakıfları Fedarasyonu Başkanı Doğan Bermek, Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Durmuş Boztuğ, bazı daire müdürleri, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kalabalık topluluk katıldı. 
 
Programda konuşan,  Zeynel Abidin Türbesi Vakfı Başkanı Erdoğan Ünverdi,"Farklılıklar olacaktır. Önemli olan birlik ve berebarliktir"derken, CEM Vakfı Başkanı Eşref Doğan ise Abdal Musa hakkında bilgi aktardı.  Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan "Farklılıklar zenginlimizdir. İsteyen cem evinde isteyen camide ibadetini yapar" diyerek, "Bir, diri ve iri olalım" ifadelerini kullandı.  Alevi Vakıfları Fedarasyonu Başkanı Doğan Bermek ise, "Birbirimizi iyi tanıtıp iyi tanıyalım" diyerek, birlik ve beraberlikten ve Alevilerin istedikleri haklarından söz etti. 
 
Battalgazi Kaymakamı Abdulmutallip Aksoy da "Fikir ve düşünceler çarpışabilir ancak insanlar çarpışamaz" derken,  Vali Yardımcısı Abdullah Abid Öztoprak ise, birlik ve beraberliğin önemini anlattı.  
 
Lokma yemeğinin ikram edildiği programda Zeynel Abidin Türbesi ziyaret edilip dualar da okundu. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız