SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Lokomotif Raydan Çıktı

0
Güncellendi - 2019-03-06 02:10:20
Lokomotif Raydan Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

TCDD Malatya Garı yakınında bir lokomotif raydan çıktı. Olayda can kaybı olmazken, raylarda ve lokomotifte hasar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Yeşiltepe'deki Lokomotif Bakım Atölyesi civarında manevra yapmakta olan bir lokomotif, belirlenemeyen bir nedenle raydan çıktı.

Lokomotif TCDD görevlilerinin çalışması sonucu vinçle yeniden onarılan raylara yerleştirilirken, kazayla ilgili soruşturmaya başlandığı öğrenildi.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Mustafa (5 yıl önce)
    Bunların hepsi liyakatsiz işe alımların sonucunda oluyor. Son zamanlarda kamuda liyakat iyice azaldı. Çaycı olmak için bile adam gerekiyor, anladınız siz...
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (5 yıl önce)
    sabo değişimi esansında bu olay çok oldu tedbirsizlik ve vurdum duymazlık başka birşey değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (5 yıl önce)
    Tren kazaları neden bu kadar arttı ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Çırmıktılı (5 yıl önce)
    Ne zaman rayında gitti ki
    0
    0
    Yanıtla
  • ALPEREN (5 yıl önce)
    kendini hızlı trenmi sandın raydan çıktın lokomofif. süratın kaçtı ki bu kadar savruldun,
    0
    0
    Yanıtla
  • Merve (5 yıl önce)
    lokomotifin tedbir alınmadığı için kaçmış olup, çok büyük kazalara meydan vermeden yoldan çıkmıştır, yetkililer yanlış beyan vermektedir karşıdan gelen Güney Ekspresi ile çarpışsa idi en az 350 kişi şu an ölü ve yaralı vardı bu küçük bir olay değildir önlemlerinin çok acil alınması lazım yetkililere duyrulur
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (5 yıl önce)
    üç gün önce Dilek istasyonunda iki vagon kaçmış olup, çok şükür maddi hasarlı kaza meydana geldi, şimdi ise koskoca makina tedbir alınmadı için kaçmış maddi hasar meydana gelmiş, ama ne hikmetse halen Taşımacılık Aş müdürü görevinin başında bu nasıl iş anlam veremiyorum illahi 26 ölü 200 yaralımı olmalı bu işi yapamadığı açıkca belli neden halen görevinin başında kamuoyuna sunuyorum
    0
    0
    Yanıtla