SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Londra Bulvarı

A- A+ PAYLAŞ

Gösterim tarihi : 15 Nisan 2011
Yönetmen : William Monahan
Oyuncular : Colin Farrell , Keira Knightley , Ray Winstone , Anna Friel
Senaryo : William Monahan
Yapımcı : Quentin Curtis, Tim Headington
Müzik : Sergio Pizzorno
Görüntü yön. : Chris Menges
Tür : Polisiye , Romantik
Süre : 103 dk.
Yapım yılı : 2011
Ülke : ABD / İngiltere
Dağıtıcı : Pinema

Mitchel, hapisten çıkmıştır ve yeni bir hayata başlamak istemektedir. Eski hayatına geri döneceğini düşünenlerden gelen teklifleri kabûl etmez. Bunların yerine ünlü bir oyuncu olan Charlotte ile çalışmaya karar verir. İş olarak başlayan ilişkiler aşka döner. Geçmişi peşinden gelsede Mitchel hayatını geri kazanmak için mücadele etmeye karar verir.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız