SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Londra'nın Şampiyonu D.Yeni Malatyaspor Oldu

0
Güncellendi - 2019-05-07 04:19:35
Londra'nın Şampiyonu D.Yeni Malatyaspor Oldu
A- A+ PAYLAŞ

İngiltere'nin başkenti Londra'da Türk toplumu futbol takımları 1. liginde, rakibini finalde 2-1 mağlup eden Dumlupınar Yeni Malatyaspor şampiyon oldu.

Londra Gazete'de Dumlupınar Yeni Malatyaspor- Mehmetçik FC arasında final maçıyla ilgili olarak şu haber yayınlandı:

"Türk Toplumu Futbol Federasyonu Akol Properties 1. Ligi'nde, oynanan final maçında Dumlupınar Yeni Malatya Spor, rakibi Mehmetçik FC'yi mağlup ederek şampiyon oldu.

New River Sports Stadyumu’nda saat 14.00’te oynanan finan maçında Dumlupınar Yeni Malatya Spor, rakibi Mehmetçik FC’yi 2-1 yenerek şampiyonluğa adını yazdırdı.

Türk Toplumu Futol Federasyonu Akol Properties 1.Ligi’nde oyanan final maçını çok sayıda kulüp yöneticisi ve seyirci izledi.

2018-2019 şampiyonluk maçında, sezon boyunca iyi bir performans sergileyen iki takım için de çekişmeli geçti. Kısa bir süre önce LFA Challenge Cup’ta elde ettiği başarı ile kupayı kaldıran Dumlupınar Yeni Malatya Spor, bu sene evine şampiyonlukla dönerek iki tane kupa kazandı. Yıllardır başarılarıyla gündemden düşmeyen Dumlupınar Yeni Malatya Spor, New River Sports’ta gösterdiği performansla adını bir kez daha tarihe yazdırdı. İlk yarıda oldukça iyi bir performans gösteren Mehmetçik FC, rakibi Dumlupınar’a ilk golü alma fırsatı yakalayarak 1-0 öne geçti. İkinci yarıda Dumlupınar’ın hızlı atakları karşısında zayıf düşen Mehmetçik FC, iki gol yiyerek şampiyonluğa veda etti. Hakemin bitiş düdüğü ile Dumlupınar Yeni Malatya Spor 2-1 elde ettiği skor ile TTFF 2018-2019 şampiyonu oldu. Maçtan hemen sonra TTFF tarafından düzenlenen tören ile Dumlupınar Yeni Malataya Spor’ a şampiyonluk kupası ve Mehmetçik FC’ye ikincilik kupası taktim edildi.

Madalyalarını ve şampiyonluk kupasını alan Dumlupınar Yeni Malatya Spor, yöneticileri ile birlikte şampiyonluk sevincini yaşadılar."

londragazete.com- malatyahaber.com

FOTO: Dumlupınar Yeni Malatya Spor'lu futbolcuların şampiyonluk sevinci

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • mehmet (4 yıl önce)
    Amerikada,İngiltere de Malatyasporun bulunduğu liglerde şampiyon olması veya şampiyonluğa oynaması çok güzel bir duygu.
    0
    0
    Yanıtla