SON DAKİKA
SON DEPREMLER

LÖSEV TIR'ı Malatya'da

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:20:02
LÖSEV TIR'ı Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Malatya’da lösemi hastası çocuklara yardım yaptı.

Malatya Park AVM önünde konuşlanan LÖSEV TIR’ın, maddi durumu iyi olmayan LÖSEV’lilere yardım yaparken, kan kanseri olarak bilinen LÖSEV hakkında bilgiler de aktarıldı.

Etkinlikle ilgili bilgi veren LÖSEV Halkla İlişkiler Sorumlusu Can Öney, bugüne kadar 71 ilde LÖSEV TIR ile yardım yaptıklarını hatırlatıp, Malatya’dan Elazığ’a, oradan da başka illere gidip Türkiye turunu tamamlayacaklarını kaydetti.

Can Öney, ‘Anadolu’ya TIR Dolusu LÖSEV Yardımı’ projemiz kapsamında Türkiye’nin dört bir yanında ihtiyacı olan lösemili ailelere yardımlar ulaştırdıklarını belirterek, “Anadolu’nun yollarında, köylere kadar ulaşmanın ve oradaki lösemili ve kanserli yavrularımızı güldürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. TIR’ımızda gıda, giyim, tekstil, kırtasiye, oyuncak ve bilgisayar yardımlarımız LÖSEV’e kayıtlı lösemili çocuklarımız ve aileleri için hazır bulunuyor” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız