SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Lotoda Büyük İkramiye Malatya'ya

0
Güncellendi - 2016-02-22 10:22:08
Lotoda Büyük İkramiye Malatya'ya
A- A+ PAYLAŞ

Milli Piyango İdaresinin haftalık olarak düzenlediği şans oyunu Süper Loto’nun 1 milyon 351 bin 332 lira 30 kuruşluk büyük ikramiyesi Malatya’nın Battalgazi ilçesine çıktı.

Yapılan çekiliş sonucu Süper Loto'da 02 03 11 34 40 ve 43 numaraları 1 kişiye 1 milyon 351 bin 332 lira 30 kuruş ikramiye kazandırdı. Kuponun Battalgazi İlçesi, Saray Mahallesi, Turfanda İş Merkezindeki 34 numaralı bayiden oynandığı tespit edildi.

Kuponu oynayan kişinin kimliği henüz bilinmezken, ikramiyeyi kazandıran numaraların oynandığı bayiinin yetkilisi Nevzat Gür (fotoğraftaki), 6 sene önce de kendi bayilerinden bir kişinin ikramiye kazandığını belirtti.

Kuponun kendi bayilerinden oynanmasından dolayı mutlu olduklarını ifade eden Gür, talihli kişinin parasını hayırlı işler için kullanmasını ve hayrını görmesini temenni etti.

Şanslı kişinin Malatyalı olup olmadığını bilmediklerini söyleyen Gür, “Bu bayi çok yoğun bir noktada ve çok fazla insan gelip gidiyor o yüzden ikramiye kazanan kişinin Malatyalı olup olmadığını bilmiyoruz ama bir Malatyalı olarak bu paranın bir Malatyalıya çıkmasını isteriz” diye konuştu.

Talihlinin parasını henüz almadığını da kaydeden Gür “Belki de sayıları tutturduğunu bile daha bilmiyordur. Birkaç gün içinde parasını alır, bir seneye kadar zamanı var zaten. Aldığı parayı güle güle harcasın” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız