SON DAKİKA
SON DEPREMLER

LPG'li Araç Paniği

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:28:27
LPG'li Araç Paniği
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da LPG’li araçtaki gaz kaçağı korkuya neden oldu. 

Edinilen bilgiye göre, Merkez PTT Caddesi'nde park halindeki 44 KZ 256 aracın LPG'sinden hava kaçırdığını fark eden esnaf ve vatandaşlar, Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nü aradı. Olay yerine gelen polis ve itfaiye geniş güvenlik önlemi alırken, kısa süre içinde aracın sahibinin gelmesinin ardından araç kontrol atına alındı. Görgü tanığı esnaf da, "Bir müşterimiz buradan çıktıktan sonra aracın LPG'sinin hava kaçırdığını söyleyince, hemen polis ve itfaiyeyi aradık. Büyük bir tehlike önlendi" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız