SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Lüzumsuz İşle Uğraşmayacağız'

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:25:41
'Lüzumsuz İşle Uğraşmayacağız'
A- A+ PAYLAŞ
 
İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, “Ülkemizin üniversiteden beklediği ne ise, biz onlarla uğraşacağız. Lüzumsuz işlerle şov işleri ile uğraşmayacağız” dedi. 
 
Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı (ESKKK) Başkanı Ali Evren ve oda başkanları toplu olarak, yeniden İnönü Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Cemil Çelik’i ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular. MESOB Başkanı Şevket Keskin, yapılan atamadan dolayı YÖK ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e teşekkür ettiklerini ifade ederek, Prof. Dr. Çelik’e hayırlı olsun temennilerini iletti. Keskin, “Sayın rektörümüz göreve başladığı günden beri Malatya ile iç içe olmuştur, üniversite ile Malatya’nın arasında güzel bir köprü görevi üstlenmiştir. Üniversite ilin lokomotifi olmuştur. Üniversitemizde birlik ve kardeşlik en üst seviyeye çıktı. Hocamızın göreve gelmesi Malatya’da sevinçle karşılanmıştır. Biz hocamızın tekrar göreve başlamasından dolayı mutluyuz. Önemli olan Malatya’da göreve gelen arkadaşımızın önünü kesmek değil, mutlaka destek vermek lazım. Yatırım için mücadele etmek gerekiyor. Malatya’yı idare edenler, Malatya’da benim diyenler İnşallah bu yüzden yarışırlar” dedi.
 
ESKKK Başkanı Ali Evren ise, Rektör Prof. Dr. Çelik’in göreve gelmesi ile birlikte üniversite ile Malatya arasında yaşanan sorunların sona erdiği ve birlik beraberliğin sağlandığını ifade etti. 
 
İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik de şunları söyledi:
 
“Şunu hiçbir zaman unutmadım, benim zenginliğim sizlerle beraber olmaktır. Geldiğimden beri hep sizlerle beraber olmaya çalıştım. Esnaf Bayramını ilk kez üniversitemizde beraber yaptık. O bizim en büyük uğurumuz oldu. O birliktelik bizim şevkimizi artırdı. Bu 4 yıllık süre içerisinde üniversite de Allah’a şükür ki, yüzüme yere baktıracak hiçbir yanlış yapmadım. Bunu samimi olarak söylüyorum. Ne kimsenin kadrosu ile uğraştım, ne birilerini karşıma aldım, ne şunu yaptım, ne bunu yaptım. Yaptığımız üniversitenin sadece 7 olan fakültesini 14’e çıkarmak, 1 olan yüksekokul sayısını 4’e çıkarmak, 3 olan enstitü sayısını 5’e çıkarmak, 750 olan hasta sayımızı bin 50’lere çıkarmak, karaciğer naklinde dünyada ikinci sıraya gelmemizi sağlamak, böbrek naklini, kemik iliği naklini başlatmak, bölgemizde olmayan yanık ünitesini açmak, dış fakültesini açmak, öğrenci sayımızı 17 binlerden 30 bine çıkarmak. Çok şeyler yaptık ama, bundan sonrada aynı şekilde çalışmalara devam edeceğiz. Herkesi kucaklayacağız. Üniversite dediğiniz yer, bir şehrin yüzünü ağırtan yerdir.” 
 
Prof. Dr. Çelik, “Sizlerin bir parçası olduğumu hiçbir zaman unutmadım. Yolumuza devam edeceğiz. İyi şeyler yapacağız. Bizim üzerimize düşeni yapacağız, kardeşlik içerisinde, barış içerisinde ülkemizin üniversiteden beklediği ne ise, biz onlarla uğraşacağız. Lüzumsuz işlerle şov işleri ile uğraşmayacağız” dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız