SON DAKİKA
SON DEPREMLER

LYS Başarılıları

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:53:50
LYS Başarılıları
A- A+ PAYLAŞ

 2014 Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. 

Malatya Final Dergisi Dershaneleri, LYS'de MF-1, MF-2, MF-3, MF-4 ve Y-DİL-3 puan alanlarında Malatya birincisi Nurefşan Türkoğlu, MF-2 ve MF-3 puan alanlarında Malatya ikincisi Ziya Berke Soylu, Türkiye'de ilk bine giren Zeynep Azra Boyraz ve Mustafa Berkan Örek'i ödüllendirdi.

Ödül töreninde konuşan Final Dergisi Dershaneleri Yönetim Temsilcisi Hasan Doğan, 'Hiçbir Başarı Tesadüf Değildir' sloganıyla Türkiye'de 200'den fazla şubeyle hizmet verdiklerini söyledi.

Malatya'da 23. yılında Türkiye ve Malatya dereceleri elde ederek, yüzlerce öğrenciyi hedeflerine ulaştırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Doğan, "LYS'de MF-1, MF-2, MF-3, MF-4 ve Y-DİL-3 puan alanlarında Nurefşan Türkoğlu Malatya birincisi, MF-2 ve MF-3 puan alanlarında Ziya Berke Soylu Malatya ikincisi olmuşlardır. Ayrıca Zeynep Azra Boyraz ve Mustafa Berkan Örek, Türkiye'de ilk bine girerek büyük başarılar kazanmışlardır. Dershanemizde ilk binde 15 derece bulunmakta; sayısal, eşit ağırlık ve sözel alanlarda bireysel ve kitlesel olarak çok önemli başarılar bulunmaktadır" dedi.

Doğan, veli ve öğrencilere teşekkür ederek, "Yıllardır Malatya'ya sunduğumuz kaliteli eğitim-öğretim hizmetini 2014-2015 eğitim-öğretim yılından itibaren Final Okulları'yla da taçlandırmış olmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu ve Fen Lisesi'yle kampus ortamında hizmet vermeye başlayacağız" ifadelerini kullandı.

Başarılarını devam ettirmek istediklerini dile getiren Doğan, "Malatya Final, 2013-2014 eğitim sezonunda Türkiye'deki finaller arasında ilk bine en çok öğrenci yerleştiren ve kazandıran ikinci şubedir. Bu yılda başarıyı devam ettirmek en büyük dileğimizdir" diye konuştu.

Doğan'ın konuşmasının ardından öğrencilere ödülleri verilirken, ailelerine de çiçek takdim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız