SON DAKİKA
SON DEPREMLER

LYS'de Dereceye Girenlere Ödül

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:36:19
LYS'de Dereceye Girenlere Ödül
A- A+ PAYLAŞ
 
Lisans Yerleştirme Sınavı’nda (LYS) derece elde eden öğrencilere, diz üstü bilgisayar hediye edildi. 
 
Milli Eğitim Müdürlüğü Salonu’nda düzenlenen hediye verme programında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, "İlimizde Türkiye ve il derecesi yapan çok sayıda öğrencimiz var. Bu öğrencilerden ilk 5’e giren öğrencilere diz üstü bilgisayar hediye ediyorlar. Okula devam eden öğrencilerimizi kamçılama adına bu tür hediyeleşmeler önemlidir" şeklinde konuştu.
 
Malatya Gönül Birliği Derneği Başkan Yardımcısı, aynı zamanda İstanbul Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcısı Hakan Büker de konuşmasında, başarılı olan öğrenciler için diz üstü bilgisayar verdiklerini belirtti. Büker, dernekten de bahsederek, derneğin 2007 yılında İstanbul’da Malatyalıların bir araya gelip kurulduğunu, amaçlarının; veren el ile alan el arasında köprü görevi yapmak olduğunu kaydetti.
 
Konuşmalardan sonra LYS’de derece elde eden Türkiye 9'uncusu Merve Özge Algedik, Türkiye 17'ncisi Ayşe Merve Güngör, Türkiye 25'incisi Tuğçe Aslan, Türkiye 60'ıncısı Celal Taçyıldız, Türkiye 160'ıncısı Ece Selvi'ye diz üstü bilgisayar hediyeleri, yetkililer tarafından verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız