SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.B.Belediyespor Yönetimi Belli Oldu

0
Güncellendi - 2019-06-12 18:20:38
M.B.Belediyespor Yönetimi Belli Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyespor'da yeni yönetim belli oldu. Kulübün yeni başkanı Mahmut Cücemen (fotoğraftaki) oldu.

Malatya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Derneği'nin yeni yönetimi gerçekleştirilen kongreyle belli oldu.

Mahmut Cücemen başkanlığındaki Malatya Büyükşehir Belediyespor yönetimi şu isimlerden oluşuyor:

"İhsan Ulak, Latif Okyay, Murat Alabaş, Mehmet Çolak, İsmail Nacar, Ahmet Yalınkılıç, Selim Pilten, Kenan Uğuz, Talip Kantarcı, Mahmut Ayaz ve Fuat Gözeneli."

Denetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu: "Onur Demez, Adil Şahin, Mustafa Sayın."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mülayim (4 yıl önce)
    Futbolda hangi ligde bu kulübümüz acaba?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünal (4 yıl önce)
    Mahmut Başkanı tebrik ediyorum. Allah utandırmasın inşallah, Malatya da amatör ve profesyonel spora hizmeti olan bir abimiz, inanıyorum ki MBŞB spor sadece futbol branşında değil diğer ferdi ve takım sporlarında da başarılar elde edebilecek alt yapıya sahip. Voleybol branşında Malatya 'ya hizmet aşkıyla tutuşan bir Federasyon başkanı M.Akif Üstündağ var, bunun değerlendirilmesi gerektiğini düşünerek neden Efeler ve Sultanlar liginde bir takımımız olamasın Mahmut Başkanım.
    0
    0
    Yanıtla