SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Başakşehir Berabere Kaldı

0
Güncellendi - 2017-11-03 00:12:47
M.Başakşehir Berabere Kaldı
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un Pazar günkü rakibi Medipol Başakşehir, UEFA Kupası'nda İstanbul'da Alman ekibi Hoffenheim ile karşılaştı ve 1-1 berabere kaldı.

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4. hafta karşılaşmasında Alman ekibi Hoffenheim ile mücadele etti. Turuncu-lacivertliler, bu müsabaka ile Avrupa kupalarındaki 14. maçına çıktı. Bugüne kadar grupta oynadığı müsabakalardan galibiyet alamayan Başakşehir, İstanbul’da oynadığı Hoffenheim karşısında 47. dakikada geriye düşerken,  90+3'te  Visca'nın attığı gol ile 1-1 beraberliği sağladı.

Medipol Başakşehirspor; Mert Günok , Clichy , Alparslan , Epureanu , Caiçara , İrfan Kahveci (Mossoro dk.81), Gökhan , Tunay (Visca dk. 62), Napoleoni (Elia dk. 81), Kerim Frei, Mevlüt Erdinç'tan oluşan yedek ağırlıklı bir kadroyla mücadele etti.

Başakşehir, Avrupa kupalarındaki en son ve tek galibiyetini bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme ikinci maçında Belçika ekibi Club Brugge’ü 2-0 mağlup ederek almıştı. İstanbul ekibi, bu maçtan sonra oynadığı 6 maçtan 3 yenilgi, 3 beraberlik aldı.

İstanbul, iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ERDAL (6 yıl önce)
    BAŞAKŞEHİR ÜLKE PUANININ DÜŞÜNMEYİP SADECE LİGİ DÜŞÜNEREK Zafer beklenmez, yenilgi planlanmaz Zaferin yüz tane babası çıkar ama yenilgi her zaman yetimdir yani ülke puanını yetim bırakmıştır .Herkes zaferi kaldırabilir ancak sadece güçlü olanlar yenilgiyi üstlenebilir sonuna kadar MALATYASPOR İÇİN ŞUNU DİYORUM KIYIYI GÖZDEN KAYBETMEYE CESARET ETMEDİKÇE İNSAN YENİ OKYANUSLAR KEŞFEDEMEZ HAYDİ MALATYASPORUM BU HAFTA SEVİNDİR ŞU 20 YİRMİ BİNKİŞİYİ HAYDİ MALATYA HERKES MAÇA BAŞARILAR.
    0
    0
    Yanıtla
  • şevket bübek (6 yıl önce)
    abdullah avcı türk futboluna ihanet etmiştir malatyayla hafta sonu malatyayla maçı var diye yedeklerle çıkıp avrupanın sıradan bir takıma karşı başarı sağlayamadığı gibi öğrencisinden ne kadar korktuğunuda göstermiştir.malatyayla maçın var diye elin gavuruna yedeklerle çık gendinide türk futbolunuda rezil et.senin buna hakkın yok abdulah efendi.
    0
    0
    Yanıtla
  • e.k. (6 yıl önce)
    Yedek kadroyla çıktılar ama...
    0
    0
    Yanıtla