SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye 1-1 Berabere

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 5.Grupta Malatya Belediyespor, İnönü Stadında Ş.Urfaspor ile berabere kaldı.1-1 İlk yarı uzatma dakikalarında Malatya Belediyespor’un atağında Ferdi aldığı uzun pasla Şanlıurfa ceza sahasına girmek isterken çizgi üzerinde Murat tarafından düşürüldü. Evsahibi takım taraftarları ve oyuncular pozisyonun penaltı ve kırmızı kart olduğu görüşüyle hakeme itirazda bulunurken hakem, pozisyonu ceza sahası dışında olduğu görüşüyle serbest atış vermekle yetindi. Serbest atışı kullanan Yalçın’ın kaleye gönderdiği topu kaleci Oğuz güçlükle kornere göndererek gole izin vermedi. Bu pozisyonda Ferdi’nin rakip kaleye yönelik son adam olmasına karşın düşürülmesine neden olan Murat’a hakemin kart göstermemesi de uzun süre itirazlara neden oldu

...

STAT: Malatya İnönü

HAKEMLER: Çetin Topuz x, Nuri Karahançer x, Tuna Ayran x

MALATYA BELEDİYESPOR: Ahmet Uslu, Yunus, Murat Özdemir, Cuma, Tuncay, Gökhan (Ahmet Filiz dk. 68), Ferdi, Yalçın, Kazım, Ümit, Muhammet (Ömer dk. 59)

ŞANLIURFASPOR: Oğuz, Barış, Serkan, Özgür, Murat Tanburacı, Necati Demirhan(Musa dk. 61), Adlan, Murat Baytaroğlu, Önder(Ali dk. 80), Savaş(Abdulah dk. 86 ?), Halil

GOLLER: Kazım (dk 76), Özgür (dk. 15)
KIRMIZI KART: Adlan (dk. 69)
SARI KARTLAR: Kazım, Yalçın, Yunus (Malatya Belediyespor), Necati (Şanlıurfaspor)

DAKİKALAR
13.dakikada Ümit’in pasında Kazım’ın vuruşu kaleci Oğuz’da kaldı..

15.dakikada Şanlıurfaspor’da kazanılan köşe atışını Murat Baytaroğlu kullandı, Özgür‘ün vuruşu filelerle buluştu :0-1

18.dakikada Murat Baytaroğlu’un kullandığı serbest atıştan gelişen topa Murat Tamburacı kafayla dokundu kaleci Ahmet tehlikeyi önledi.

33.dakikada Önder’in uzaktan sert şutunu kaleci Ahmet kornerle önledi.

36.dakikada Yalçın’ın ortasında Muhammet’ten önce Şanlıurfaspor kalecisi Oğuz topa hakim oldu.

39.dakikada Gökhan’ın pasında Tuncay’ın vuruşu kaleciden döndü, defans tehlikeyi kornerle önledi.

Hakem ilk yarıya oynanmamış olarak 2 dakikayı gösterdi. Uzatmamın son dakikalarında Malatya Belediyespor atağında erdi ceza sahasına girmek isterken Murat tarafından düşürüldü. Penaltı itirazları sonuç vermedi. Serbest atışı Yalçın kullandı, vuruşunda kaleci Oğuz topu kornere gönderdi, atıştan sonuç çıkmadı ve ilk yarı rakip takımın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

47.dakikada Gökhan’ın düşürülmesiyle kazanılan serbest atışı Belediyespor’da Ferdi kollandı, bu futbolcunun vuruşu defans oyuncularından döndü.

70.dakikada Şanlıurfaspor’dan Adlan, gördüğü 2. sarı kart nedeniyle kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

78.dakikada Malatya Belediyespor beraberliği yakaladı. Ahmet Filiz’in kaleye gönderdiği topa Oğuz ile birlikte Kazım yükseldi, Kazım kaleci Oğuzdan önce topa ayağıyla dokunarak kalecinin üzerinden topu filelere gönderdi 1-1

79.dakikada Kazım’ın pasında Cuma’nın vuruşu kaleci Oğuz’da kaldı.

81.dakikada Kazım’ın pasında Ferdi’nin vuruşunda Oğuz tehlikeyi iki hamlede önledi.

Karşılaşma 1-1 son buldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız