SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye Aksaray'ı 3 Golle Geçti

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 1. Grup'ta oynanan maçta lider Malatya Belediyespor, kendi sahasında Aksarayspor'u 3-2 mağlup etti. Bu arada, Malatya Belediyespor Voleybol takımı ise deplasmanda mağlup oldu.

* FUTBOLDA..

STAT: İnönü
HAKEMLER: Yasin Subaşı, N.Onur Akar, Atilla Karabağlar, 4. Hakem : I.Murat Ülger

MALATYA BELEDİYESPOR: Ahmet Uslu, Yunus Emre( Dk.24 Ekrem) , Engin Fırat, Engin Bilici, Resul, Gökhan , Tuncay, Yalçın, Kazım, Ahmet Filiz, Kürşat(Dk.66 Zeynal)

AKSARAYSPOR: Şehmuz, Fuat Küver, Ferhat, Tekin, Fuat Özpende, Ercan(Dk.87 Hasan ?), Bülent, Cem(Dk.75 Mehmet), Abdullah, Muhsin, Burak Emre (Dk.46 Cihan)

GOLLER: Dk. 6 ve 90 + 3 Ahmet Filiz, dk. 64 Gökhan (Malatya Belediyespor), Dk. 20 ve 77 (Penaltı) Abdullah (Aksarayspor

SARI KARTLAR: Dk. 16 Resul, dk.32 Gökhan (Malatya Belediyespor), Dk. 30 Fuat Özpende , dk. 31 Cem, dk. 86 Fuat Küver (Aksarayspor)

4. dakikada Engin Bilici’nin sağdan ortasında topla buluşan Kazım Kürşat’ı gördü bu futbolcunun vuruşunda top az farkla auta çıktı.

6. dakikada Malatya Belediyespor’u ilk golü geldi. Bu dakikada Yalçın’ın solda ceza sahasına gönderdiği topu iyi takip eden Ahmet Filiz bekletmeden dokunarak takımını 1-0 öne geçirdi.

20.dakikada konuk Aksarayspor beraberliği yakaladı. Muhsin’in sağdan ortasında toplu buluşan Abdullah çaprazdan dokunarak eşitliği sağladı 1-1

İlk yarı 1-1 sona erdi.

53.dakikada konuk Aksarayspor atağında Abdullah’ın pasıyla ulaşan Bülent’in sert şutunda top üst direkten döndü.

64. dakikada ev sahibi takım yeniden öne geçti. Kürşat’ın pasıyla ceza sahasında buluşan Gökhan kalecinin üstünden topu filelere gönderdi. 2-1

77.dakikada konuk takım bir kez daha beraberliği yakaladı. Malatya Belediyespor ceza sahası içerisinde Engin Bilici, Aksarayspor’dan Cihan’a müdahalesini hakem penaltı olarak değerlendirdi Atışı kullanan Abdullah kendisini ve takımının 2. golünü kaydetti 2-2

Hakem oynanmamış süre olarak 3 dakikayı işaret etti.

90 + 3.dakikada karşılaşmanın berabere bitmesi beklenirken ev sahibi takım Ahmet Filiz ile bir gol daha buldu. Zeynel’in uzun pasıyla buluşan Ahmet Filiz çok sert vurdu top filelerle buluştu ve karşılaşma ev sahibi takımın 3-2 üstünlüğüyle sona erdi.

* VOLEYBOLDA..
Öte yandan, Türkiye Erkekler 1. Voleybol Ligi'nde Malatya Belediyespor, geçtiğimiz Cumartesi günü Ankara Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu'nda Ziraat Bankası ile karşı karşıya geldi. Setleri 25-19, 22-25, 25-22 ve 30-28 biten maçta Malatya Belediyespor rakibine 3-1 yenildi.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız