SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye Altınordu'yla Oynadı

A- A+ PAYLAŞ

İkinci yarı hazırlıklarını Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde sürdüren Malatya Belediyespor, burada katıldığı turnuvadaki ilk maçında Altınordu'ya 1-0 mağlup oldu.

Genel Koordinatör Ahmet Çoban, Şubat ayında başlayacak klasman grubu maçlarında başarılı sonuçlar almak için yapacakları her idman ve oynayacakları her hazırlık maçının büyük önem taşıdığını söyledi. Çoban, "Burada oynayacağımız hazırlık maçlarında hedefimiz oyuncularımızın performanslarını görmek. Teknik heyetimiz ikinci yarıda takıma katkı sağlayacağını düşündüğü oyuncuları burada belirleyecek. Bizi hazırlık maçlarında alınan sonuçlar değil oyuncuların son durumlarını görmek ve onlar hakkında net bir görüşe sahip olmak daha fazla ilgilendiriyor" diye konuştu.

Bodrum Aagent Otel'de 15 Ocak'a kadar kalmayı planladıklarını ifade eden Çoban, "Otel yetkilileriyle görüştüm. Herhangi bir aksilik olmazsa kampı iki gün daha uzatmayı planlıyoruz" dedi.

Malatya Belediyespor, 9 Ocak'ta Akçaabat Sebatspor, 13 Ocak'ta ise Erzurumspor ile hazırlık maçında karşılaşacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız