SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye Bingöl'de Mağlup

A- A+ PAYLAŞ

3. Lig 5. grupta zirve mücadelesi veren Malatya Belediyespor, deplasmanda karşı karşıya geldiği Belediye Bingölspor takımına 1-0 mağlup oldu.

STAD: Bingöl Şehir

HAKEMLER: Muhammet Başkan, Ufuk Şener, Deniz Sekban, 4. Ramazan Keleş

BELEDİYE BİNGÖLSPOR: Serkan İpek, İdris Ata, Cafer, Resul, Metin, Halil, Serkan Akyüz, Nihat, Erdal, Ramazan, Samet

MALATYA BELEDİYESPOR: Ergül, Samet Yeniceli, Ahmet, Temin, Vedat, Cüneyt, Celal, Engin, Yusuf Çelik, Adem, Ömer

GOL: Dk. 53. Erdal ( Belediye Bingölspor)

SARI KART: Halil, Ramazan ( Belediye Bingölspor ) Vedat ( Malatya Belediyespor)

Malatya Belediyespor Teknik Direktörü Nihat Balan , karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada kısaca şunları söyledi:

“Karşılaşma golsüz devam ettiği dönemde 2 pozisyonumuzda top direkten döndü. Bu pozisyonları değerlendirmiş olsaydık durum farklı olurdu.Sonuç olara önemli bir avantajı yitirdik. Önümüzdeki Kırıkhan maçını kazanarak , yolumuza devam edeceğiz.”

HABER: Fatih AVCI

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız