SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye Bingöl'ü 2-0 Yendi

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 1. Grup maçında, Malatya Belediyespor, İnönü Stadı'ndaki zorlu maçta Bingöl Belediyespor'u 2-0 mağlup etti. Karşılaşmayı çoğunluğunu Malatya'daki Bingöllülerin oluşturduğu 1000 dolayında rakip takım taraftarı da izlerken, Malatya Belediye taraftar çoğunluğunu maç sırasında gelenlerle sağladı.

STAD: İnönü
HAKEMLER: Hüseyin Altıntaş , Sezai Arslan, Yiğit Peşin , 4.Hakem Fatih Yelseli

MALATYA BELEDİYESPOR: Ahmet Uslu, Emre, Engin Fırat, Murat , Cuma, Gökhan, Tuncay(Dk.88 Ayhan), Murat, Kazım (Dk.82 Engin Bilici), Ahmet Filiz, Kürşat

BİNGÖL BELEDİYESPOR: Şükrü, Fatih, Salih, Koray, Serdar (Dk.52 Cem), Yusuf Bayraktar (Dk.67 Onur), Fatih Kartal (Dk.55 Mustafa), Mehmet Yener, Fatih Türkgenç, Mehmet Durgun, Yusuf Tatlidil

SARI KART: Dk.9 Kazım, Dk.66 Yunus Emre (Malatya Belediyespor), Dk. 32 Mehmet Yener, Dk.57 Salih, Dk.80 Koray, (Bingöl Belediyespor)

GOLLER: Dk.25 Cuma Dk.49 Kazım (Malatya Belediyespor)

12. dakikada Salih’n kısa düşen geri pasını önünde bulan Kazım’ın vuruşunda top kaleci Şükrü’de kaldı.

18.dakikada Yunus Emre’nin ceza sahasına gönderdiği topa Ahmet Filiz bekletmeden vurdu, kaleci Şükrü tehlikeyi kornerle önledi.

25.dakikada Malatya Belediyespor’un ilk golü geldi. Murat Kurt’un soldan ceza sahasına gönderdiği topa Cuma kafayla dokunarak takımını 1-0 öne geçirdi.

43.dakikada Cuma’nın ortasında topla buluşan Kazım’un vuruşunda top üstten auta çıktı ve ilk yarı 1-0 ev sahibi takımın üstünlüğüyle sona erdi.

49.dakikada ev sahibi Malatya Belediyespor farkı ikiye çıkarttı. Bu dakikada gelişen Malatya Belediyespor atağında Gökhan, ceza sahası içindeki Kazım’ı gördü, bu futbolcu dokunarak skoru 2-0 yaptı.

63.dakikada Kürşat’ın pasında topla buluşan Kazım dokundu top az farkla yandan auta çıktı.

72.dakikada Gökhan’ın sağdan ortasında Kazım topa röveşata ile vurdu top kaleci Şükrü’de kaldı.

Bundan sonraki dakikalarda başka gol gelmeyince karşılaşma Belediyespor’un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız