SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye Ceviz'le Anlaştı

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Malatya Belediyespor, ekibiyle birlikte görevden ayrılan teknik direktör İsmail Tekin'in yerine Mustafa Ceviz ile anlaşmaya vardı.

Kulüp idari binasında Kulüp Başkanı Alaaddin Acun ile bir araya gelen Teknik Direktör Mustafa Ceviz, Malatya Belediyespor ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Kulüp Başkanı Alaaddin Acun, Malatya Belediyespor için en uygun isimle anlaştıklarını belirterek, "Mustafa Ceviz'in başarılı olacağına inanıyoruz. Malatya Belediyespor, Mardinspor maçıyla çıkışa geçecektir" dedi.

Teknik Direktör Musta Ceviz ise, yönetime teşekkür ederek, "Şu anda küme düşme hattında yer alan Malatya Belediyespor'u hızla üst sıralara taşıyacağız. Takımın sahada maç kazanabilmesi için çalışacağız ve bu konuda herkesten destek bekliyoruz" diye konuştu.

Teknik Direktör Mustafa Ceviz'in yardımcılığını Ali Ravcı, Hakan Çalışkan, Nedim Tanrıverdi yapacak, kaleci antrenörlüğüne ise Mehmet Aslan getirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız