SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye Cizre'yi de Geçti: 2-0

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 1. Grupta Malatya Belediyespor, İnönü Stadı'ndaki karşılaşmada Cizrespor'u 2-0 mağlup ederek gruptaki liderliğini sürdürdü.

HAKEMLER : Muhammet Yumak, Serkan Çınar, Ali Yetim, 4. hakem Ali Zengin

MALATYA BELEDİYESPOR: Ahmet Uslu, Yunus Emre, Engin Fırat, Murat, Cuma, Gökhan, Tuncay, Murat, Kazım (Salih dk. 74), Ahmet Filiz (Yalçın dk. 60), Kürşat (Engin Bilici dk. 84)

CİZRESPOR: Bülent, Osman, Yavuz,Turgay, Mesut, Mehmet, Emre, İrfan (Gürkan dk. 68), Ayhan (Gagin dk. 32), Serdar, Erkan(Harun dk. 63)

GOLLER: Kazım (dk. 8), Kürşat (dk. 35)

SARI KARTLAR: Gökhan, Yalçın, Yunus Emre(Malatya Belediyespor)

8. dakikada Tuncay'ın sağdan kullandığı korner atışından gelen topu cezaalanı içerisinde Kazım kafayla kaleye gönderdi: 1-0

28. dakikada Engin'in sağdan ortasından gelen topa Yusuf kafa vurdu. Top yandan auta çıktı.

35. dakikada Malatya Belediye farkı ikiye çıkardı. Engin soldan ortaladı. Kürşat, kafaya yükseldi ve sert vurdu: 2-0

53. dakikada Gökhan soldan getirdiği topu uygun durumdaki Kazım'ı gördü. Kazım cılız vuruşunda Cizre kalecisi topu almayı başardı.

57. dakikada Gökhan'ın pasını alan Tuncay cezaalanına ortaladı. Ancak dokunan olmayınca top direkt auta çıktı.

80. dakikada Yalçın soldan ortaladı. Murat Kurt topu aldı, kaleye şutladı. Kaleciden dönen topu önünde bulan Salih, beklemediği topa çok kötü vurdu, aut.

Maç Malatya Belediyespor'un 2-0 galibiyetiyle son buldu.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız