SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye de Mağlup: 0-1

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. lig 5. Gurup'ta Malatya Belediyespor kendi sahasında Adıyamanspor'a 1-0 yenildi. Maçta, Malatya Belediyespor kalecisi Ahmet Uslu, rakip takımın oyuncusunu ceza sahasının dışında düşürmesi sonucunda maçın 3. dakikasında kırmızı kart görürken, Adıyamsporlu Gökhan Sinanoğlu ise 68. dakikada çift sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Malatya Belediye kalecisinin kırmızı kart görmesi nedeniyle teknik heyet Ümit'i çıkarıp yedek kaleci Burak'ı oyuna dahil etti.

STAD: Malatya İnönü

HAKEMLER: Levent Akdal, Murat Esenlik, Soykan Çekler

MALATYA BELEDİYESPOR: Ahmet Uslu, Yunus, Engin, Murat Özdemir, Tuncay Selçuk, Gökhan Karakum, Ferdi, Ömer, Gökhan Günaydın, Ümit (Burak dk.3) Muhammet (Ali dk. 83)

ADIYAMANSPOR: Erman, Ersin, Gökhan Sinanoğlu, Alper, Barış, Tuncay, Fuat, Kerim (Emrah dk. 83), Eyyüp (Ahmet dk. 71), Sait (Suat dk. 58), Kaan

GOLLER: Kaan (dk.80) (Adıyamanspor)

KIRMIZI KART: Ahmet Uslu (dk.3) (Malatya Belediyespor), Gökhan Sinanoğlu (dk.68) (Adıyamanspor)

SARI KARTLAR: Engin, Burak (Malatya Belediyespor), Alper, Fuat (Adıyamanspor)

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız