SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye Eksiksiz

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 5. Grup takımlarından Malatya Belediyespor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Şanlıurfa Belediyespor maçının son hazırlık çalışmasını gerçekleştirdi.

Malatya İnönü Stadı'nda, teknik direktör Nihat Balan yönetiminde çalışan Turuncu-yeşilli takımda sakat veya cezalı bulunmuyor.

Öte yandan basın mensuplarının sorularını cevaplayan takım kaptanı Engin Fırat, "Biz, içerde oynadığımız Diyarbakır Kayapınar Belediyespor maçında kötü oynadık. Bunu bizde kabul ediyoruz. Batman Petrolspor maçına kadar hemen toparlandık ve galip geldik. Şanlıurfa Belediyespor ile zorlu bir maç oynayacağız. İnşallah iyi oynayıp, 3 puanı almak istiyoruz. Dışarıdan büyük paralar harcandığı söyleniyor ama kısıtlı bütçeyle bu takım oluşturuldu. Kendi sahamızda mutlak 3 puan ile çıkıyoruz. Malatya Belediyespor yeni kurulan bir takım. Zaman zaman kopukluklar oluyor, buda normal diye düşünüyorum. Ben, daha da iyi olacağına inanıyorum" dedi.

Takımın orta saha futbolcusu Temin Süngürlü ise, Şanlıurfa Belediyespor maçını kazanmak istediklerini ifade ederek, "Buraya yatmaya gelmedik. Hepimiz elimizden geleni yapacağız. Ben de yavaş yavaş toparlıyorum. Her geçen gün daha iyiye gidiyorum. İnşallah Şanlıurfa Belediyespor maçını kazanarak, yolumuza en iyi şekilde devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız