SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye Elazığ'ı Farkla Geçti: 3-0

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyespor, Elazığspor'u kendi sahasında 3-0 mağlup ederek gönderdi. Malatya Belediye'nin gollerini Ferdi (2) ve Muhammet kaydettiler. İl Spor Güvenlik Kurulu'nun kararıyla, Elazığspor maça taraftarını getirmedi. Malatya Belediyespor'un önceki maçlarına göre tribünlerin daha dolu olduğu gözlendi.

STAD: İnönü,

HAKEMLER: Yalçın Köroğlu, Evren Çağlar, Samet Çiçek, 4. hakem Murat Kaya,

MALATYA BELEDİYESPOR: Ahmet, Yunus Emre, Engin (Dk.30 Yalçın), Murat, Cuma, Tuncay, Gökhan, Ferdi, Kazım, Ümit, Muhammet,

YEDEKLER: Yk. Burak, Ömer, Can, Ahmet Yalçın, Murat Kurt, Ali Özgür,

ELAZIĞSPOR: Rasim, İsmail, Arif, Mehmet, Sonay (Dk.73 Harun), Yavuz, Ümit, Ali, Turan (Dk.52 Metin), Haluk (Dk.82 Ali Yılmaz), Ahmet,

YEDEKLER: Yk. Gökhan, Emrah, Ahmet Tüzün, Metin, Ömer, Harun, Ali Yılmaz,

GOLLER: Dk.13 ve Dk.78 Ferdi, Dk. 43 Muhammet (Malatya Belediye)

SARI KART: Ümit, Cuma, Tuncay (Malatya Belediyespor), Mehmet,Turan,Sonay,Hacı Arif (Elazığspor)

2. dakikada Elazığspor’un geliştirdiği atakta Ümit’in ortasına Ahmet kafayla dokundu, Malatya Belediyespor kalecisi Ahmet topu çelerek gole izin vermedi.

13. dakikada Belediyespor öne geçti. Gelişen ev sahibi takım atağında Elazığspor ceza sahasında oluşan karambolde defans oyuncularının uzaklaştırmak istedikleri top kısa düşünce topu önünde bulan Ferdi ceza sahası dışından düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi 1-0.

27. dakikada Elazığspor’un geliştirdiği atakta Ümit’in ortasında Ahmet dokundu, kaleciye çarpan top kornere çıktı.

39.dakikada Sonay’ın kullandığı serbest atışta Ümit’in kafası Ahmet’te kaldı.

43.dakikada Belediyespor farkı ikiye çıkarttı. Bu dakikada gelişen ev sahibi takım atağında Ferdi defans oyuncularından sıyrıldı, kaleciyi üzerine çekti, müsait durumdaki Muhammet’i gördü bu futbolcu boş kaleye topu göndererek skoru 2-0 yaptı.

İlk yarı bu skorla sona erdi.

56. dakikada Tuncay’ın ortasında Muhammet kafayla dokundu top kalecide kaldı.

58.dakikada Ferdi ceza sahasına bir top çıkarttı. Tuncay ve Kazım birlikte dokunmak isterken top auta çıktı.

74.dakikada Hacı Arif’in uzaktan sert şutunda top kaleci Ahmet’in ellerinde kaldı.

78.dakikada Malatya Belediyespor bir gol daha buldu. Bu dakikada ev sahibinin geliştirdiği atakta Gökhan’ın ortasında topla buluşan Ferdi kendisinin ikinci takımının 3. gölünü filelere gönderdi. 3-0

80.dakikada Belediyespor’un geliştirdiği atakta ceza sahasına giren Kazım müsait durumda olmasına karşın kötü vurunca takımını mutlak bir golden etti.

Karşılaşma ev sahibi takımın 3-0 üstünlüğüyle bitti.

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız